Translate

Saturday, March 22, 2014

Bangun!!!!

Lahai!!...melena sungguh anak dara mak sorang ni.
Budak ni, kalau nak tidur ya ampon...payah benaw asyik kejenya nak pusing rumah je... tu pon masih gak jalan jatuh walaupon x kerap jatuhnya. Hemm ...time tidor kene tidor dik oit. Nak mentidorkan dia...hemm kene bergelap satu rumah.... tu pasal I ni bile tidorkan dia...dengan I sekali zzz memang x tahan mata wei.

Satu rumah dah gelap...cahaya hujung2 mata je nampak pon ditambah lagi ekon yang nyaman..pastu bujang2 senyap sunyi so maunye x sekali package membuta. Rugilah x join anak2 zzz. KIKIKI kekadangkan, Mr R balik pon x sedau...muahaha.

Kisah budak ni pula...memula dia tidor dengan I atas my bed pastu Mr R bubuh dia dalam buai, peh tu malam sikit angkat pula, letak kat katil dia...then bila bujang2 dah pi sekolah..aih! budak ni x jaga lagi...I nak mandi ni...takut dia nangis kat dalam bilik kot x dengar d bilir air makanya I angkat pula letak depan tv...pon x sedar gak..so mandi pagi tu pon kejap2 tutup air sebab takut minah ni nangis x dengar ken...

Mak keluar dari bilik air...hemm lene je tidornyer... geram pula. Uda siap2 pakai baju bagai...teruslah kacau2 dia suh bangun...nak hantar rumah pengasuh ken...kene main2 dulu dengan dia.

Posing bermalas-malasan sambil tengok TV3... MISI MENCARI #MH370. 
Hailah anak dara...jam 9.15pagi baru ko nak bangun ye nak yer...hemm bertuahlah kalau sampai ke tua peel  macam ni, memang kene pelangkong mak mertua ko ni nanti...Hehehe.

*Sayang uchuk cham mummy ni...*
Budak ni dah pandai buat duck face...cute sangat...pagi tadi x sempat nak snap sebab so excited tengok dia tetiba buat duck face @~@


Thanks for visiting =D 
Ok babai.


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA