Translate

Tuesday, March 11, 2014

Doa Irfan... #MH370...

Masih tertanya-tanya, masih ternanti2 perkembangan yang positive berkenaan / berkaitan misteri kehilangan #MH370. Petunjuk berkenaan minyak yang ditemui itu telah terbukti bukan dari minyak yang digunakan oleh sebarang aeroplane but tu more kepada bahan bakar yang digunakan oleh nelayan.

Agak mengelirukan apa pon semua yang berlaku ini adalah ketentuan dan kehendak Ilahi, back to basic, berdoa dan bermohonlah kepada yang Maha Esa.

Di sini aku ingin kongsikan ape yang aku temui di internet sewaktu mengupdate tweet status aku di internet. 

Mengikut status untuk gambar ini adalah kain rentang yang terdapat di KLIA.  

Ni pula kesah pagi tadi yang aku sendiri pon hampir lupa pasal makburnya doa anak2 yang tidak berdoa =)
Pagi tadi hantar irfan sekadar dari tingkap...melihat dia naik ke dalam kereta... tetiba dengar Irfan berkata.. Banyak!, nak ku terus bertanya...dia dah masuk kereta n kereta pon bergerak...mustahil my friend dapat dengar so aku pon rikki2 amende yang depa dok nyembang Banyak tu... *mak memang always kepoci =P
Marilah kita bersama-sama berdoa semoga mereka yang berada di dalam MH370 ditemui dalam keadaan selamat.  Semoga segala urusan pencarian dipermudahkan... jika berada di alam lain..bukakanlah hijab itu supaya kita dapat menemuinya...jika ditakdirkan telah terhempas...timbulkanlah atau nampakkanlah lokasi kejadian supaya jenezah mereka dapat disemadikan dengan sesempurna mungkin, jika di hijack sekalipon.. berilah petunjuk supaya kami dapat menyelamatkan mereka.. walau apa pon keadaan mereka ketika ini, biarlah kita dapat bertemu semula dengan mereka2 yang menaiki pesawat MH370 ini. Amin!!


Thanks for visiting =D 
Ok babai. Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA