Translate

Thursday, March 13, 2014

Jerebu oh Jerebu!

Hello kawan2 maya ku...
Ni, nak jadi reporter pasal jerebu pula.  Hamboi!! cer tengok gambo yang sompek aku snap ni.  Ni kejadian di pagi ini (13/3/14).  Hemm korang rasa ni jam berap?? Cer teka...cer teka?? Time ni baru jam 9.30 pagi.  Komain tebal aku rasa haze hari ni... Bacaan hati ni berapa eh?? Pasal jerebu dah naik lupa dah same goes pasal catuan air pon sama... otak dok kalut n pikir pasla MH370 saje =(


Nampak x betapa teruknya kadar jerebu hari ini. So berikut itu, mataku jua dah start sakit2...asyik nak menenyeh mata je kejanya. HUHUHU ... ape pon nasihat ku, kalau korang xder urusah yang penting untuk dilakukan...elakkan berada di luar rumah seketika... kalau keluar tu jangan lupa pakai mask yer...

Oklah...nak sambung tengok tv sat, cari latest news pasal MH370. Latest news or speculasy?? Entahlah...ape pon masih menanti dengan penuh harapan berhubung MH370 ni.

Thanks for visiting =D 
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA