Translate

Monday, March 24, 2014

Redeem & Beli...


Korang tau x ni ape?? Hemm ni I baru redeem semalam yer setelah main clik2 kat website ~ONDSCENE~ ni...kan ada banner2 iklan tu ken so aku clik kat situ tetiba dia suh isi form sikit then suh print email yang aku terima tu and redeem mende ni. 

Yeah!! it's free hokey so print dari hujung bulan Feb tapi lani baru sempat nak redeem...bukan x gi kaunter Isetan tu tapi bila sampai sana baru perasan yang print document pula x bawa ken so camne nak redeem.  Then malam ni nak mulakan operasi memakai serum ni... ni serum so kalau uols pakai toner, lepas pakai cream ni terus pakai monturiser yer no need toner gitu. Sebab I x pakai toner segala makanya...after spray MB terus apply cream ni... senang cerita.

Lepas settle redeem tu teruslah otak ligak nak shopping pula. Hemm ape lah barang nak shopping eh?? Rasa macam xder mende nak beli tapi tangan n hati ni tatap gak nak shopping so moh ler jalan2 cuci mata sambil2 pikir apelah yang nak dibeli... Jalan punya jalan tetiba teringat iklan kat tv pasal lipstik yang ada monsturiser kat tengah dia tu... x ingat brand ape cuma ingat casing dia warna black. Hehehe *so low memories ni*.


Tadaaaaaaaaa... dah jumpa pon. Suka.  Brand silky girl rupanya...hantam sajalah asal dapat beli 1 pon dah cukup...alhamdulillah =)
*10hours moisture katanya.

I pick-up this color... best wow. Memang lembab sampai ke petang cuma kolor dia x pekat sangat so I mix dengan  Eliento baru umph!!.  

Yang putih tu pelembab dia...best.
Op! murah hokey...I beli RM16.99 sebab ada offer kalau tidak dalam RM19.99 kot kalau x salah tengok semalam. HEmm jimat banyak koo.  


Thanks for visiting =D
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA