Translate

Saturday, March 8, 2014

Toys & Irfan...

Haih... ni lah kekdahnya kalau ada budak2 kat rumah.
Hemm budak2 mana boleh hidup tanpa toys... aku rasa x dinamakan budak kot yer kalau xder toys.
Ok.. ni adalah sebahagian daripada 3biji bakul yang penuh segala macam mak nenek punya toys.

Bila main xrajin nak kemas...berulang tayang suara dah cakap...kemas..kemas mainan...kemas... x reti gak...hem dah sampai tahan menyampah tgk rumah sepah...moh kite, kemas sampai licin.

Gitu kekdahnya... so memasinglah pilih harta yang suka...sudahnyer 3bakul semua jadi suka cuma 1/2bakul je x suka... haih, sama je ni.
So aku pon syko depa ni.... dgn ayat2 power.
Sape budak baik yang nak banyak PAHALA???
Ingat ye, sape banyak pahala boleh masuk Syurga. sapa nak masuk syurga??
oit..laju memasing cakap nak masuk syurga, neraka nanti kene bakar, kene seksa gitu.
Ok... aku pon cakap..pilih yang sangat2 suka ye bukan yang suka....asingkan!
Memasing memilih.
Lepas tu suh anak2 keluar main kat luar mentara tu, omaknya singsing lengan baju memasingkan mana yang x cukup sipat terus masuk tong sampah xder erti kasihan dah...SEMAK!.
Yang agak2 boleh main lain put a side pula...sat lagi nak buat saringan lagi. ^_^
Full set kereta sampai lory sampai jengkaut ni siap ada biji2 timah also track...
Beli dulu rm300 kalau x silap kat genting sudahnya...tinggal badan yang ni, pastu track laluan ada 2, yang lain x taulah missing ke mana. HEmm ruginya...aceceh, baru terasa rugi padahal dah 4tahun kot beli mainan ni. HEHEHHEE.

Ni pula..beli coklat MM ni semata2 nak patung ni je...x ingat berapa belas hinggit.
Hemm layankan gak sebab anak kan... 
Patung MM tu bagi kat orang...dinasor tu simpan.

Set terkini yang last sekali beli set dinasor ni...x ingat berapa puluh hinggit.
Irfan memang agak fanatik dengan dinasor..x tau nape.

Tu nampak tu...siap ada peti harta karun utk mainaan dia. HEHEHHE.
Pening lalat nak memilih ni.

Ni kalau x silap beli kat pasar malam je...x ingat rm15 or RM25 macam gitu2lah...
dulu ada kaki dia, patah je so terkulai2 kaki dia tapi Irfan still main dak ni dah tercabut so aku buangkan ajelah.
Yang ni sangat irfan sayang...tapi yang tolong jahankan pon bukan orng lain...sepupu-sepapat dia gak. HAHAHHAA.

Kecil cenonet je nih...tapi ada lagi kecil dinasor dia tau...dia dah simpan siap2 takut omaknya buang. AKEKEKEKE...takut ko eh =)

1/2hari aku dok kemas toys dia je. Finally toys tu tinggal sebakul je. Bagus, half bakul buang yang balance bagi sedekah kat orang lain sebab memasing nak dapat pahalankan??
HEHEHHE



Thanks for visiting =D
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA