Translate

Tuesday, April 29, 2014

Dorra Slimming Center...

Assalamualaikum...
Yeah..nak share my own experiance pasal ke Dorra pula yer.
Ni percubaan pertama claim yang rm0.00 by sTREETdEAL.  Lepas beli dengan RM0.00 ni lat 2weeks orang Dorra pon call nak buat appoinment.  Mine yang call dari The Mine, so I minta transfer ke The Curve memandangkan itu yang terdekat dengan rumah =)

My voucher....TQ StreetDeal, merasa I maruk Dorra Okey.

Lama naw x mai sini...ni view dari atas..kalau x silap level 2 rasanya in The Curve.
  
This is the Dorra, sampai pon walaupon sesat mencariknya. HAHAHHA, I The Curve x terror sangat sebab agak jarang lepak kat sini, kalau pergi sini pon terus ke port yang dituju like Daiso ke, tempat makan ke, gitu2 je. Sini pon ada Charles & Keith tau tapi kedai dia comel je compare OU...

It's me ^_^

Ni bilik consultance dia...hemm base color is black and white je...

If I like this...hemm sure aku jadi riak tu pasal Allah ciptakan aku macam ni, HEHEHE xderlah rasa riak diri ini sangat cantik. HAHAHHA.
*Kaki model ni dah macam kaki udang galah yang tang penyepit tu pon ada aku tengok =p

Some general knowledge dia tampal kat pintu...

Ni pon sama...

Ni among of product yang Dorra tawarkan...

Hemm ni sample yang dia tunjuk time breifing product mereka...
Yang kiri tu sebelum...yang kanan tu sesudah join program depa.. quite impress hokey sebab ni dia cakap perut lady yang berusia dalam 50+.
Oklah,,,my tummy not like thatlah kan, yang benaw nyer saja nak merasa treatment by Dorra pula camne.

The treatment room...

The machine for treatment.

Paham?? aku pon x paham. HEHEHHE

Yang machine ni untuk pecahkan lemak...
Pergh! kesan selepas treatment tu yang x tahan tuuu.
Treatment ni dipanggil babayFat gitu, comel je nama dia kan... memang seius beb, dia buat belah kanan pastu dia buat compare belah kiri...memang nampak jelas lah perbezaan yang dah buat and yang belum buat... ada shape balik you...oww, kelass my pinggan like kerengga. HAHAHHA.

Yang ni pula dia panggil capsule...
Masuk dalam ni and relex...ada infra red dalam tu, tolong lancarkan peredaran darah.

Masuk sini okla, tapi aku rasa not so hot like hot blanket by London Weight...yang tu aku memang berpeluh habis-habisan...syiok wei, after that ringan je badan.

overall selama 2ja di sana oklah...
Because it's FREE kan so for me berbaloi.
Kalau dapat join program dia pon amatlah berbaloi-baloi.
Program yang ditawarkan pada aku is membership seumur hidup...berharga RM600.00
*Gile murah beb, then tiap tahun biasanya akan dapat free treatment on your birthday pastu akan ada open day untuk treatment free like CNY time ke, raya ke...free ok.

Hemm disebabkan my darling xizinkan I join the program makanya tamatlah riwayat cerita ku bersama Dorra ni tapi yang terbaiknyer...korang x subscribe macam aku pon.. Balik dia tatap bekalkan dengan Dorra Kits tau...TERBAIKLAH!!! 
Ops! Dorra Kits tu x snap pon gambo...I pon lom rasmi pakai lagi...

*I love to visit tempat macam ni sebab boleh release tension!!
Sape pernah pergi sliming center macam ni tapi FREE like me???
Mai ler cuba =)

**Lepas buat treatment, my tummy sakit antara 2-3days gaklah...sakit like korang bersenam habis2 gitu, hehhehe maybe the way lemak ku sedang dipecah2kan dalam tummy kot, ape pon TQ -DORRA- memang superb lah treatment korang...kalau tempat lain depa focus on loose weight in KG kan, Dorra ni focus in inci yang korang loose ok...itu jaminan depa tu customer.

Sape2 nak reshape body...korang kene tuju DORRA tau, terbaik for reshape body, confirm puas hati =D


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA