Translate

Saturday, May 31, 2014

Kenduri sana sini...


Hasil carian google.

Assalamualaikum...
Yeah!! esok nak pi makan kenduri...suppose ada 2 tempat nak kene pergi satu dekat pandamaran dan satu lagi dekat Rawang.  Misi esok adalah membawa mertua I ke rumah kenduri. 
Asal rancangan saya adalah ke Rawang sebab tu dah dapat jemputan on kenduri di Jenderam that day, aleh2 akak ipar cakap last week dia balik, ada pula cucu pada family terdekat mak kawin on same day 01.06.14.
Aduhai...kene belajar jalan ke Pandamaran pula. Hemm dah ler I ni x berapa reti jalan. HUHUHU

Ape pon, moga2 Allah permudahkan perjalanan kami sekeluarga the penting is, janganlah Iman meragam due i tengah driving memang havoc lah nanti dalam kereta tu dahlah Irfan xder nak jadi kawan bermain...owh my angle, behave yer sayang...

*korang dapat banyak jemputan x cuti sekolah ni???

Thanks for visiting =D 
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.

Friday, May 30, 2014

Parent's day a.k.a hari ambil progress card.

Assalamualaikum...

Owh!! dupdap...dupdap... kemainkan.. 
Macam ni kalau dah jadi mak2... bila anak nak exam je mak yang stress bila anak dah habis exam pon mak gak yang stress. Aduhai... camne mak x cepat nampak tuher dari usia nya, cer cakap...semua pon mak nak stress... jadi apak gak yang syiok, anak exam pon kadang2 x tahu. HAHAHA 

Ok... 28.05.14 hari ibubapa bertemu cikgu kek sekolah nuu.
Time : 3-9pm
Mak sampai sekolah dalam jam 6+, awal2 petang tu hujan lebat sangat so malas nak berhujan.

Saya pakai stail baru tapi nampak not suitable with my face...mencikk tapi pakai gak macam ni sampai sekolah. HAHAHA, dasar malas nak tukar2 patent shawl dalam kereta.

Sampai sekolah je kebetulan xder parent kelas Rose yang ada so sesampai je kami x tunggu lama terus masuk kelas jumpa cikgu Aryan.
So teacher pon explain lah buku ni dah habis, next sem pakai buku baru then dia tunjuklah aktivity yang dia orang buat kat sekolah, silibus yang depa dah habiskan utk sem pertama ni.  Gigihlah mak tengok one by one apelah si budak aryan ni belajar kat sekolah.

Baru saya tahu, rupanya budak ni belajar gak macam biasa gak cuma silibus depa x setaf budak 5 & 6 years. Hemm ku ingatkan is more to main rupanya xder chance pon nak main. HEHHE no wonderlah budak sorang ni dah boleh kenal huruf and angka...and bukan menghafal huruf yer =p

Dengarlah teacher bagi tahu ape budak ni buat dan dia shock bila aryan tunjuk perangai sebenar tadi dalam kelas. HAHAHHA teacher pon boleh terkejut you.
Owh, teacher kata aryan x pernah nak noty2 dalam kelas, no pukul2 kawan bila aku tanya, sebab kat rumahkan dia suka gustikan si irfan.
She say, no ... aryan never pukul kawan2 tapi biasalah dia marah2 mulut tu sebab kawan2 lain pon main marah2 mulut gak...HIHIIHI.

Suasana kat sekolah... 
So ada jamuan makan sikit mentara mak2 nak tunggu turn masuk jumpa teacher kan... HEHEHE
Nasi lemak yang sedap...rugi pula makan sikit je tadi, HEHEHE
Ada kuih seri muka...rugi sebab pandang je, x merasa makan pon. HOHOHO dah terbayang2 kat mata =.=
ada karipap pusing pon x makan gak. HUAA so rugi ni cuma makan spring roll je sebiji =)
Jadilah dari x merasa langsung kan =p

Ni art my son, si mulut becok... so baru tahu kalau terpilih buat art macam ni nama dia xder lekat kat haiwan2 tepi dinding tu.
Good job aryan, abang irfan ko x pernah terpilih buat art macam ni. HEHEHHE
Art ni teacher cakap depa cut and aryan will glue and stick it.. good jobs sayang!!!

Orait...let's study pasal progress card si aryan ni.
I main WA je dengan sang suami sebab dia outstation ni sampai Ahad nanti. Hemm tunjuklah progress anak kesayangan a.k.a kembar daddy kan... 
Fail murid, dah macam fail doremon sebab semua pon himpun dalam ni =)

Report card...
Nanti I tunjuk isi dalam dia yer... sabar.

Hew!! markah exam.


Alhamdulillah... congratulation mr potpet potpet.
Sib baik lulus yer kalau tidak, tarik telinga bio panjang n lebar macam GAJAH.

Alah, senang baitu...ni utk standard budak 4years yer depa lom start menulis so main garis2 and bulat2kan but teacher say, 4 years dah boleh buat it awesome... ada part maths tu dia mix kan macam2 type of object so depa suh count and tulis kuantiti each object tu.
Well done Mr potpet potpet. 

Layan!







cantik x tulisan mr potpetpotpet saya??
Over all teacher say dia boleh buat dan paham, kalau ikut silibus depa belajar sampai M saja but mr potpet2 boleh kenal sampai Z. Good ler kan... =D

ni pula 1-10

Ni pula isi kandung report card tadi yer...
I snap page by page gitu.
Mr potpet2 x reti membaca sangat or kata lain x berapa nak ingat word so buku peter and jane tu 1st book pon x habis lagi...adeh, maybe nak kene train macam irfan gak kot...hafal wording so bila nampak gambar dah boleh tahu nak baca ape =)

Phonics pon ada gak =p

Music, hemm suka memekak nyanyi lagu AKU YANG DULU BUKANLAH YANG SEKARANG - tegar.

Moral... the only one yang aku jumpa and nampak a+, tapi tulah...pencil grip je pon but much more better then mr smart si kurus kering tu, HEHEHHE.
**Jadilahkan daripada xder langsung mana tahu lepas ni much more improvement. Amin!!**

Teacher, ape maksud willing to share??
Owh! jangan risau puan, pemerhatian kite dia boleh share barang dengan orang tertentu saja...orang yang dia suka.
Sape kawan2 yang dia suka tu??
Ramai puan, antaranya macam Danish, Umairah, ayong.
Yang dia x suka tu siapa teacher??
owh yang tu x tentu puan, sape yang suka buat dia marah memang dia x kasilah kawan tu pegang barang dia. 
Amboi ko kan aryan...pandai pilih kawan yer.

Komen teacher...
More attention and guidance to improve in reading skill...
Ish, budak ni memang nak kene kerah membaca juga ni kat rumah =)

OKLAH...overall mak puas hati tengok results, now cuak menanti resutl si budak kurus tu, pengasuh I dah pi ambil result on monday tadi, ape pasal sekolah anak aku x panggil lagi ni?? Hem dupdap...dupdap...hati ni menanti penuh sabar.

*Irfan jumpa semula si budak Mariyam tu kat sekolah aryan sebab adik maryam pon ada sekolah sama aryan cuma dia 5 years dah.
Maryam jadi penolong kelas yer?? Teacher maya say to maryam, senyum saja budak manis tu.
**Dalam kereta, eh tadi mummy rasa macam nampak maryam kan?? ada irfan perasan x??
Haah, maryam ada tadi...
Suka ler tu jumpa maryam, mummy dengar dia jadi penolong kelas...hebatkan dia??
Haah mie, dia memang willing to be that lah mie, diakan pandai.
Ape pasal irfan x follow macam dia jadi budak pandai??
-senyap sunyi xder jawapan-
irfan ada sembang dengan dia x??
ada..ada cakap dengan dia.
ye ker?? mummy x nampak pon, tipu ler tu..tipu dosa tau masuk ape neraka.
Eh xder..irfan xder sembang dengan dia, irfan senyum je nampak dia.
Dia ada tanya irfan sk mana? irfan x jawap...irfan pi main kat luar.

Hemm jumpa makwe lama boleh pula bolayan...bagus gak tu,hehhe lambat mak nak terima menantu.
Muahahha...mak memang over.

#anak korang dapat result dah ke???
##Aryan pon macam irfan x suka mewarna =(


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.

Thursday, May 29, 2014

Homestay Amin with POOL ...

Assalamualaikum ...
Selamat berholiday yer anak2, mak2 pak2...time nilah nak bawa anak2 pi jalan kan...
Ok, hari ni nak promote kampong halaman ku...walau pon bukan exactly my hometown tapi kire lalu jugalah kan...

Sape yang xde kg halaman...x pernah stay di rumah kayu suasana kg?? Tempat ni memang sesuailah buat korang yang nak merasa hidup suasana kg gitu.  Tempat ni luas...korang boleh barbeque kalau nak suh tuan rumah masak pon boleh jugak...boleh diskus dengan mereka.
Jangan kalut heh, tuan rumah stay sekali kat homestay ni so korang senanglah nak request ape2kan...
Jom layan, kami xderlah nak berhomestay kat sini sebab dah dekat naw kat kg kan so mai sini sebab baru tahu sini ada pool.

Syiok weih...anak2 mak semua meroyan nak cemplong a.k.a berendam dalam pool.  Mulut mereka tu dok tasbih and berzikir ajak mak lepak hotel sebab nak mandi pool.  ada gak terpikir suh abah semen molek2 kolah yang x pakai kat rumah mak tu untuk buat pool but my husband x agreed dia takut ada pula yang mati lemas karang...yerlah budak2 kan...air ni memang heaven sangat lah kan..tahunya nak berendam...mana tahu bahaya itu semua...

Mencari homestay ni kami boleh sesat tau...
kat luar tu komain besar signboardnya tup2 bila nak sampai homestay tu cenenot je dia gantung.
Geram tau .. sib baik yang ajak ni sang suami so xdelah kene bebel dengan dia but he complaint gak ler kan...signboard kecil sangat katanya..x perasan gitu.
Orait...sampai sudah!

Inilah pool dia =)
Besar hokey..
Tangga ni agak licin yer sebab ada sorang kakak tu debuk depan aku dah ler dia dokong anak...luruh kejap jantung aku sebab sib baiklah baby dia x tercampak..x sure backbone dia terantuk x kat bucu tangga tu..ikut kata akak tu dia tahan pakai tangan...hope akak tu oklah..yelah umur dah 45 gitu jatuh terduduk...bahaya you.

Eh..cik abang aryan dah siap sedia berbaju renang...nak terjun lah tu..
budak dalam pool tu dok panggil2 si aryan ajak mandi...mamat tu bolayan..cit, konon2 jual mahal ler tuh padahal dalam hati dah mengelupur nak terjun. HIHIHI

Sudah resmi di dalam air...mandilah korang puas2.
I, as usual memang idokler kan nak mandi2 ni heh...leceh nak salin2 baju. HEHEHE.

Budak berdua tu kene pakai pelampung kalau tidak lemas sebab memasing x reti berenang...
HEEHHEHE =p


Nampak x rate nak mandi pool berepa...murah je.
Mandi unlimited time yer...dia ada sediakan bilik persalinan, tandas and bilik mandi yer...korang x yah risaulah mana nak tukar pakaian bagai... semua ada.

Kalau nak homestay , bolehlah korang call nombor yang ada kat dalam gambar tu ye...
rate dia murah gak, kalau x silap semalam ada yang RM55 kot...x ingat sangatlah.
Korang boleh pilih package gak...2D1N ke. itu pon ada gak. =p
Sang suami ajak I honeymoon kat sini, boleh??

Pasangan ni adalah owner of homestay ni yer.

Ada jualan juga di sini... baguskan, penat2 berenang korang boleh makan cekedis bagai, air kotak ada, air tin ada, air mineral pon ada juga =)
Eh! buah potong pon ada jugak!. 

Petang sikit, sampai rombongan ni pula, satu kereta.
2 dewasa yang selebihnya kanak2 yer...siap bawa baby 2 orang lagi...sorang 8bulan sorang 6bulan kalau x silap ke 7 bulan...

Heaven sangatlah ada daddy yer =D

Ha..laju lagi laju...
Kayuh jangan x kayuh...

Finally Irfan memang sebab dia boleh swim ke daddy nya yang aryan jadi terpusing ke belakang. HAHAHA salah direction lah. pastu dia punya kayuhan kaki tu dok state kat tempat tu je..xde nak move on langsung...salah skill gamkanya kot. HIHIHI.

Overall, bolehlah kalau nak bawa anak2 cuti sekolah ni melepak kat sini sambil swim.
Best...best...best...


Thanks for visiting =D
 Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.

Wednesday, May 28, 2014


Assalamualaikum...
Yippie, bagus cuti sekolah, lega otak.
Jangan tanya nak pi berholiday ke mana...tiada perancangan yer.

Anak2 mak dah merancang nak balik kg =)
Petang ni lepas ambil report card Aryan, mak plan terus nak pos the bujangs balik kg...
Mak dengan gegel je kat sini, Hoyey...masa bersuka-suki for the girls yer =)

Korang holiday ke mana tu??
Bagus2 pi holiday so I boleh baca entry uols.

Rindunya nak berholiday...hemm 

Thanks for visiting =D
 Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.

Tuesday, May 27, 2014

makan malam yang heaven!!

Assalamualaikum...

Nak cerita suatu malam yang lalu...
Acewah!!, bila punya malam pon dah x hingat dah heh.
Hondak dijadikan cerita... sang suami balik rumah dalam keadaan terkejut, opocot!! tetiba dengar bunyi orang buka pintu rumah je... alahai, baju lom siap berkemas, masak lom lagi, tapi kami dah kenyang makan makan light2 je =p. 

Dan bila nampak muncung sang suami tu macam panjang semacam je makanya...kite pon lelaju je capai2 mana yang patut pastu terus bungkus dan terus letak beg depan pintu rumah, KIKIKI tahkut pula tengok sang suami muncung sat lagi meletop... spoil the mood nak balik kg =D.

Selfie sat... new shawl ni =p

Otw balik tu sang suami pon berbiacara, abang laparlah...kite singgah makan dulu nak tak??
Owh! pucuk dicita ulam mendatang rasanya...
Terus laju menjawap Boleh..boleh...nak makan kat mana ni??
Kita singgahlah mana2 kedai or restaurant yang jumpa nanti...
Ok, ayang ikut je =)

Dipendekkan cerita..kami singgah di sini...
Alhamdulillah pilihan yang tepat dan sedap pastu murah!!!.

Lepas order bagai x tau nak buat ape so selfie lagik >,<

Ya ampon...anak sape ni??
 Adeh..boleh dia dengan rasa selamber jerk pi baring atas meja makan due to waiting dinner coming.
Hokaloh!!bagus sungguhlah.

Sopan... bagus sebab mak dah pesan...buat perangai hp mak ambil balik =p

Daddy and lovely daughter...
Apaknya bizi jawap voice message kat wechat, si anak kebil2 pandang...ape sajalah daddy buat ni??

Not bad enviroment dia...best, damai.

Menu dinner kami.
1-udang goreng tepung
2-sotong sambal
3-sotong masak kicap
4-sup sayur
5-bihun sup for Irfan.
Nasi putih 3 pinggan.
6-Air =>milo ais, milo ais tabur, limau suam, tembikai laici, air suam.

Let's eat.
Rasa masakkan... sedap, service pon ok..x lama sangatlah nak tunggu.
Makanan fresh juga.

Semua is habis yer siap berbaki lauknya so kite share dengan kucing pula..
Bila makan kat luar ni perasan gak..meja kami suka sangat kucing lepak, macam tau2 je ada makan free =)

Hamboi anak dara ni...mulut tu suka sangat buat mulut tau..muncunglah, mulut hiruplah...mulut leperlah...jelir lidah lah.. hemm (^_~)

Feeling comel. HEHEHEHE.

Alhamdulillah...rezeki makan kat luar, suka hati ni sebab si aryan x buat perangai so next time ada harapan nak makan kat luar lagi. KIKIKI ^_^

Total makan seperti di atas adalah RM39.00 sahaja. 
Murah gila babas rasanya. KIKIKI. 

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.

Monday, May 26, 2014

Saya Menang Lagi!!! Yippie.

Alhamdulillah...rezeki menang lagi contest.
Kali ni dari blog kak merah yer.
Ate, kisah menang ni cerita lama... hujung bulan Feb lalu dah tahu i'm in listed of winner tinggal lagi kekangan waktu dan penghantaran hadiah yang membuatkan lambat terima hadiah.

Last week saya berkesempatan pergi ke butik untuk mengambil hadiah tersebut...pilihan sama ada kasut or baju rekaan mereka. Perg!! awesome... pikir punya pikir...saya pilih kasut. Memandangkan ni pertama kali nak pakai jenama Cipelas Shoes. Ni jenama anak muda tempatan yang mereka kasut2 ni so it's homemade shoes. OMG! alhamdulillah...bangga sangat anak tempatan Melayu and the best is GIRL hokey, bangga beb orang pompuan setanding Jammy Choo =D.

i'm lucky girl... sib baik datang sini bawa ipar saya yang prosefional tolong give me some idea pasal kasut ni sesuai ke tak, so let's go bebeh.
Join saya main pilih2 kasut yang banyak pilihan DAN... SEMUA pon BEST, SELESA sangat kat kaki ni haa.  Bukan sebab FREE dia jadi selesa tapi memang selesa pon.
Jom layan gambo kaki saya dan kasut ye... =p
Ruang tamu dia...wajib bergambaran di sisi (^_~)

Dan marilah mula memilih kasut yer... 
Banyak sangat pilihan sewaktu saya menjejakkan kaki kat sini, the best is...mengikut kata staff dia, kasut yang dibuat cuma mengikut quantiti yang ditetapkan pastu dia akan produce new design lagi dan lagi tapi kalau korang nak customize kasut ikut patent yang korang suka, korang boleh datang ke sini.
Kualiti memang puas hati.

Bebel pepanjang pon x guna beb.. jom terjah.
Kasut ni 5" tapi kalau sarungkan korang rasa macam pakai kasut 2 1/2" je so korang x rasa letih yer x macam setengah2 kasut..korang sarung je baru jalan setapak dua dah start rasa tegang kat betis kan.. ni xder, aku siap buat main lelari lagi...ipar aku pula bising, takut aku gedebuk kat situ, HAHAHHA.

Design ni ada dua warna ni je tapi saya x pilih yang ni walaupon tinggi dia memang saya suka, cuba tengok..x sesuai rasanya patent ni kat kaki saya, HUHUHU sentap tau. Ipar saya pon cakap x comel di kaki saya =p
Ok NEXT...

semua kasut dalam gambar ni saya try...semua pon cantik dan selesa...yang saya x cuba adalah yang songket atas belah kanan tu je x try sebab dia gantung nuu kat atas sana. HEHEHHE *gambar ni saya get from their ig, my own photo dah terdelete...sentap HOi.

Eh!! ada yang berbunyik..kite x suka heel, x per korang... yang flat and wedge juga ada, cuma boot je yang xde, ker aku overlook. Entah...
Ni...kat bawah ni  yang flat and wedges juga... layan!.
Photo: By @cipelashoes , available at HiDY store. Contact our Customer Service Hotline for guidance ;) #shoesoftheday #hidystore #cipelashoes #paintthetownred
Ni selesa...korang nak gi shopping ke, banyak berjalan ker, nak travel ke, memang sesuai sangatlah nak pakai yang ni. Serius...aku plan pon future nak sambar ni satu dan ada satu dua patent gak yang aku berkenan.
It's leather yer kawan2... tu yang rasa berbaloi2 tu kalau dapat rembat sepasang dua lagi ^_^

Ni yang aku cakap kasut songket tu...nampak selesa gak tu.

Yang ni pon selesa gak ye korang...

dan banyak lagilah patent yang lain...
  
Yang ni pon flat gak tapi dah out of stock...
Selesa sangat...

Yer, dah start heel balik...maklumlah...saya memang aim yang heel je sebab i'm heel lover... HEHEHE 
saya kan rendang so kenelah cari yang heel supaya saya nampak tinggi sikti kan...
Abaikan kaki sebelah yang x berkasut tu yer...
Yang ni pon selesa...ni patent macam kulit ular sawa sikit design dia =p 

Polkadot pink and merah polkadot pon ada weii...
sape nak buat kasut raya pon boleh nak buat kasut kasual pi outing pon boleh...wedges ni.

Photo: All shoes at #hidystore #hidycollection are from @cipelashoes . These wedge heels are inspired by Founder's sister-in-law, not just for single ladies but also for mothers out there. You can still look good, stylist and trendy, while running after your kids in @cipelashoes .  <3 Wedges design inspired by #batikmotif , much love by #HidayahHassan #handmadewithlove #handmadeinmalaysia
inilah rupa kasut yang saya pakai seperti di atas tu... sweet kan...

I'm in GOLD , kurang sesuai sebab kaki saya gelap.
Hahaha.... warna kulit pon memainkan peranan sewaktu memilih kasut.

Stress x tahu nak pilih yang mana so relax dulu...

Selain kasut, ada juga shawl dah baju yer... baju kurung pon ada gak kalau korang nak.
Jom cuci mata sat.

Jom sambung pilih kasut balik.
Yang ni pon saya cuba gak...selesa, boleh buat meeting...
Tapi saya x pilih yang ni sebab saya insyaallah akan ada dinner with my husband so saya nak heel yang boleh bawa ke dinner that day.
Hamboi... kemainkan, nak berdinner bagai you (^_~) orang dah ajak, rugilah kalau menolakkan, Hihihi.

Yang ini pon ok...selesa gak. nak berlari pon boleh aje.. kalau suh aku pakai kasut ni sambil dokong iman sambil lelari pon orait saja...selesa, xdelah rasa nak tergolek ker kan...

Letih dah tunggu saya pilih kasut??
Tulah...saya ni memang banyak songgeh sangat so inilah yang saya pilih...
Short listed katanya....
Both kasut is saya suka.
Yang kaler bronce tu gilelah...cantik hokey walaupon warna kaki saya gelap tapi saya tetap sukakan kaler bronse tu, serius sangat cantik...
Dan ...

P
I
L
I
H
A
N

S
A
Y
A

A
D
A
L
A
H

.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaa!!!!


Amacam??? ok???
Aku rasa ni sangatlah bersesuaian nak ke dinner tu nanti also simple and boleh pakai for raya juga.
Jimat.... dua dalam satu =D

Jom sambung cuci mata lagi kat Hidy Butik ni. 
Ruangan media...


Sayangnya owner butik dan jenama kasut ni xder pula di butik sewaktu saya datang so sape2 nak kenal owner Butik Hidy ni...ni ha saya snapkan gambar owner.
Nama dia Hidayah Hassan.
Age : muda belia, 30 tahun pon x sampai lagi wei. 

Ni lah dia owner Butik Hidy ni.
Nampak kasut dia pakai tu...cantik kan?? I'm love it. Fall in love sudah.

Ni depa nak buat penghantaran kasut dan baju...
Kasut and baju ni korang boleh pilih and beli online mana yang duduk jauh tu kan...
Sat lagi aku share segala info yer, Ig, FB, alamat butik cuma...no HP owner je aku x share ler kan... Privacy yer kawan2... mana aku dapat?? Adalah!!! *ayat velagak gitu =P Hahahha. (kididng ye)

Nak gak posing kat sini sebab bila tengok ig yang ke sini asyik posing kat sini je...geram, so i pon nak gak tepek gambar yang sama. Hehehhe

Sopan sikit...

Lastnya...xder sopan dah, nak tunjuk muka excited dapat kasut FREE.

Sedikit information pasal Cipelas Shoes & Hidy Butik yer.
Harga Cipelas Shoes yang aku terperasan kalau x salah, bermula RM68-RM450 per pair TAPI memang puas hati... kalau korang x percaya boleh datang tengok and rasa sendiri, Hehehhe.

Alamat : No.46 Lorong Dataran Wangsa, Dataran Wangsa Melawati, KL
Berdekatan dengan KWSP dan RHB Bank ye sebaris gitu.
Untuk pertanyaan boleh call : 013-3801338
Twitter! Follow us @hidycollection
 https://www.facebook.com/hidycollection
IG : cipelashoes

Happy shopping uols (^_^)



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE
 **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA