Translate

Friday, May 23, 2014

Hot & Roll !

Hi dears...
Salam hari Jumaat... eh kejap je dah Jumaat kan next week dua hari sekolah pastu holidays!! yeah hoo...
holiday kali ni xder plan langsung nak ke mana2 sebab sang suami ada kerja luar my bujang pula request nak balik kg..nak main dengan kezen dia...my sis pula nak pindah rumah.
Ate..tetiba semua orang macam bizi kan... hemm si mak ni jugak yang free and easy...

Hari ni nak cerita pasal makanlah...
#ni kesah beberapa hari yang lalu... I layan Hot & Roll sebab macam tu je yang light diet.
**I feeling diet ye, harap maaf !**

Ni je the only one gambar snap sendiri yang lain hasil carian kat google je ..
Yang proses membuat Crispy peanut choclate.

Inilah rupanya bila siap...korang makan panas2 sedap beb sebab dia ranggup...grapp...krapp bila gigit. 

Prata dia pon aku suka...
Ya Allah, lembut gila lah prata dia... capati doa pon sedap sangattt cuma tang roti kebab yang bulat separuh tu je yang aku x pernah rasa sebab aku memang x reti nak makan roti tu, kalau aku beli kebab pon mesti minta roti panjang. HEHEHHE


Selamat menjamu selera korang...

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA