Translate

Tuesday, May 13, 2014

Jom beriadah!!

Yes!! Dah lama sangat tak bawa budak2 beriadah.
Kali ni rasa bertuah sangat sebab sambil hantar sang suami ke opis dia, lepas tu dia ajak pi breakfast sekali. Yippi!! Hello, korang xperlah tiap weekend beryoya dengan sang suami...kami ni jarang sangat dapat beryoya sebergini so dah alang2 dapat offer, wajib grab ler kan >,<.
Venue: Seksyen 15 1/2 food court.

Kami supderk nasi lemak sotong, rasa dia?? so, so jelah tapi sebab ada sang suami sekali terus rasa sedap belaka =p

Bersungguhlah budak2 ni makan...

Iman...uchuk acham mummy =p

Lepas selesai breakfast and tapaw for lunch kami pon berpisah...sang suami pergi kerja sang isteri bersama anak2 beriadah di taman rekriasi.

Venue : Taman Tasik Shah Alam.

The only one gambar yang aku rasa sangat cantik walau pon candit, HEHEHE

She so excited hokey mummy kasi lepas dia boleh pergi anywhere her want.
Muka dia memang nampak sangat excitednya...i like to see her face ok.

Ops, jatuh atas rumput ^,^ terasa bahagia betul dapat tengok anak2 membesar depan mata.
ALhamdulillah dengan nikmat yang Allah bagi =)

Jalan lagi dan lagi =D

Taman...

Si budak cenonet ni ada hati nak panjat tangga sebatang2 tu.

Bolos...in between tangga =p

Tengok ape tu Iman???

Mak dah x larat dah...

Bibik mana ni???

Capek...

Berjalan dengan riang gembira.

Irfan and Iman.

Anak2 ku =p

Berjalan dengan penuh excited and semangat...

Siap ada pengirin tau. 

Ape pon, alhamdulillah diberi kesempatan beriadah bersama anak2.
Happy sangat budak2 ni, syukur diberi rezeki dan kesihatan untuk menghiburkan anak2 ^_^


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA