Translate

Saturday, May 31, 2014

Kenduri sana sini...


Hasil carian google.

Assalamualaikum...
Yeah!! esok nak pi makan kenduri...suppose ada 2 tempat nak kene pergi satu dekat pandamaran dan satu lagi dekat Rawang.  Misi esok adalah membawa mertua I ke rumah kenduri. 
Asal rancangan saya adalah ke Rawang sebab tu dah dapat jemputan on kenduri di Jenderam that day, aleh2 akak ipar cakap last week dia balik, ada pula cucu pada family terdekat mak kawin on same day 01.06.14.
Aduhai...kene belajar jalan ke Pandamaran pula. Hemm dah ler I ni x berapa reti jalan. HUHUHU

Ape pon, moga2 Allah permudahkan perjalanan kami sekeluarga the penting is, janganlah Iman meragam due i tengah driving memang havoc lah nanti dalam kereta tu dahlah Irfan xder nak jadi kawan bermain...owh my angle, behave yer sayang...

*korang dapat banyak jemputan x cuti sekolah ni???

Thanks for visiting =D 
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA