Translate

Thursday, May 8, 2014

Tangga PIANO...

Assalamualaikum korang...
Harap semua sihat belaka ye =)
Nak share pasal tangga magic kononnya...Ni happen in 2-3weeks ago yer baru teringat nak publish, padahal entry dah terperam lama dah. Hehehe.

VENUE : BERJAYA TIME SQUARE

Hidangan mata dah halwa telinga hokey.

Setipa langkah up or down, tangga piano ni akan menghasilkan bunyi, doremifasolatido or dotilasofamiredo bila ada orang yang guna tangga ni. Hebatkan???

Inilah rupa tangga piano tu. yang lantai tengah tu xder menghasilkan bunyi...

Kasut terbaru saya...

Eh lupa nak cerita, aku ke mari mesti bersebab hokey kalau tidak janganlah harap aku nak jejak kaki ke sini ye sebab jalan ke sini jem. HEHEHE so kali ni ke mari gak bila ada lunch appointment ye.
Appointment berjumpa kawan lama sewaktu belajar diploma di Johor 1998-2000.  

Insp. Faitullah with wife.
Very humble tau...i like x macam kawan yang dah berpangkat mulalan x layan kawan2 macam kami yang x de pangkat ni =)

Four of us... have great fun with chatting,eating dll.

**kami lepat berjam2 kat sweet chat**

Thanks for visiting =D 
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA