Translate

Friday, June 13, 2014

Iman si toncit =D

Assalamualaikum...
Ok, lama x update pasal budak ceconet tu kan...
Asyik update pasal maknya shopping  sajo..
Moh tukar tune ke anak2 pula.
Ok..muka stress sebab mak sibuk nak snap gambar. Huh, mak hang memang cam gitu yer Iman, kepoci pasal anak2 =p

Ok..baru relax sikit muka budak ni.
Ada yang perasan tak dahi dia lembam??
Hihihi bahana panjat sofa kat rumah pengasuh so mendapatlah habuannyer. 

Eh! sebenarnya nak cerita..kite baru beli getah rambut baru utk iman. Hahaha
Hari tu shopping kasut dia sekali nampak getah rambut ni so terus rembat sebab ada warna merah.
So pagi2 lepas mandikan budak ni terus toncitlah kepala dia... nampak comel pula rasanya bertoncit =)

Getah rambut Iman... 
4keping ni RM5. 

Pagi tu toncitkan si Iman, balik tu jemput dah x bertoncit...si Iman pi campak kat mana tah getah tu, pengasuh x jumpa. Hihihi so left 2pcs je kat rumah... 
Budak Iman ni, kalau bab barang memang x berapa nak jaga, kejap2 hilang...
Sabar jelah.

*that day aku ada nampak clip rambut tau macam comel je utk Iman tapikan rege dia, 2 pcs RM11.  Aku rasa mahal tu sebab dah terbayang2 kompom hilang punya kalau kasi Iman pakai. Hemm, hati masih berdolak-dalih nak beli or not =)*



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 





 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Trial set - RM90.00/set, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA