Translate

Friday, July 18, 2014

Plan hiking Gunung Santubong.

Assalamualaikum! 
Pemandangan puncak Gunung Santubong.

get from google.

Al-kisah...
2-3 hari yang lepas kan... aku tertengok program kat tv1, Xpedisi namanya...malam kalau x silap siaran tu. Kebetulan time aku tengok tu, Si Azura yang jadi host.
Memula macam biasa je pon...xder feeling , saja layan program tu tapi end up...hati tercarik2 nak pi jugak, nak merasa cabaran mendaki tu.

Semua link kat bawah ni berkisar pasal pengalaman masing2 menakluk Gunung Santubong:
Tempat menarik di Sarawak [KLIK SINI]
SagaHayat [KLIK SINI]
Borneo Blog [KLIK SINI]
Hamydy [KLIK DI SINI]
Tarmizi [KLIK SINI]

Sembang suami/isteri:
Yang...cuba tengok gunung ni...cantik kan??
Emm kat mana ni???
Jom Yang, kite hiking Gunung Santubong nak tak?? Jomlah, kite lama gila tak hiking kan.
Emm tak de masa lah nak hiking sekarang ni...
Hemm...ayang plan nak gi hiking kat sini, tak nak ikut sudah...ayang gi sorang.

So ayat tu..tergantung di situ...
Tak pelah, now masih mencari information...
Doakan saya berjaya dalam misi menawan puncak gunung santubong.
Amin!!!


Thanks for visiting =D
Ok babai.





 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA