Translate

Monday, July 14, 2014

Shopping Raya Done!

Assalamualaikum! 
Hari ni nak cerita pasal shopping raya pula =p
Dari tajuk pon dah tau kan...kami dah siap shopping raya, alhamdulillah cuma baju kurung mem ceconet tu je x dapat2 lagi...geram betul. Dah cari online tapi x banyak pilihan....kalau uols ada IG ke FB ke blog ker yang jual baju budak2 online...mai ler share kat sini...aku nak terjah shopping. 
Among of plastic2 yang berisi baju raya (^_^)
Syukurlah, ada rezeki nak tukar baju lagi tahun ni...

Thema warna tahun ni Irfan yang pilih so dia pilih Royal Blue, we are gonna be in Blue this year, insyaallah.
Agak excited gak ni ... yerlah tiap tahun asyik aku je yang pilih warna sampai x tau nak warna ape dah so dapat ilham...rotate pickup warna, this year Irfan, next year Aryan and another year is Iman pula then maybe come back to me pula pilih... 

Kalau suruh apaknya pilih, hemm sampai kesudah xder pilihan semua pon x tau nak pilih warna. Annoying sangattt, so dari nyakitkan hati...mohh kite suka hati pilih warna idaman hati, senang cerita.
So tugas Mr.Suami lagi senang and sampoi...hulur je $$$$ =p




Bila shopping tak bawa baju so jadilah macam ni, tersalah beli shawl...so plan nak jual balik sebab x ngam dengan baju raya =)
RM17.00 each including postage
Wide shawl yer... i pakai memang melabuh lah kan =)
Kalau ada yang berminat boleh email saya k.

*Korang dah siap shopping raya dah???
**MB set sold out... sorry will restock after raya**
#Ramai nak berwajah comel anggun di pagi raya, insyaallah MB adalah pilihan terbaik untuk anda#

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 



Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA