Translate

Saturday, August 30, 2014

Cerita semalam yang semalam.

Assalamualaikum! 

Hemm ... tepek gambar dulu.
Tengok!! muka mamat tu, malas nak berselfie. 
Dia malu ler tu...aku berselfie ni time tunggu mak mertua ku turn kene panggil jumpa doktor.
Kami cuti sebab nak bawa mak mertua pi checkup so merangkap hari dating kamilah kan...bebas daripada anak2 >,< Hehehehe.

Ramai orang tu... tapi! Ader aku kesah???
Dah lah kat situ line internet xder dah aku nak layan #HayDay pon x boleh so bosan kan makanya...layan selfie lor =p

Lepas selesai kat HKL, otw balik kg...singgah kejap kat Barber SHop yang pakwe biasa pergi.
Hamboi...kemahin lama...menunggu turn pon lama tunggu pakwe siap gunting pon lama =(  

Dah rupa mat tiarap der!

Tunggu turn 40 minit then gunting rambut pakwe kene tunggu 45 minit gak baru siap...aduhai =(
Pakwe cakap...dia xpernah buat dengan budak ni...abang yang biasa gunting rambut dia tu balik kg.
Macam2 hal.


*pakwe saya dah hensem dah =)



Thanks for visiting =D
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA