Translate

Thursday, August 21, 2014

Open House Cum Open Day IClan Group!

Assalamualaikum!

Yeh!! masih dalam bulan raya kan..kan...kan...
So ni mungkin cerita last2 pasal raya sebelum raya berakhir.
Macam mana badan??Ada naik kah??banyak turun kah?? Dah semak?? Ape menu yang kite dok hadap during raya??? Hihihihi...masing2 stress ke?? Tak perlah, mana yang ternaik berat tu, boleh start diet balik kan... kuatkan semangat je kompom ok balik =)

Eh!, i nak cerita pasal raya...OPEN HOUSE gitu.
Tahun ni banyak gak jemputan open house, alhamdulillah... x dapat pergi semua pon, lari2 mana yang sempat je.  Jom..nak share pasal open house kat rumah my boss merangkap Open House for our group university nama ICLAN.

Planning asal, nak buat kat tasik perdana, sekali last minute check forecast weather, thunderstorm pula. Haih! pastu memasing pening kepala.. alhamdullillah, boss offer buat kat rumah dia =)
Here we go!! 
Puan Lily sedang melayan Irfan and Aryan buat steamboat.

Rajin Lily layan anak2 ku =p

Menu memang macam2, lemang ada, nasi impit ada, laksa ada...laksam ada...satay kajang ada dan macam2 lah...semua sedap!

Sila tengok anak dara saya..jangan tengok saya. Hahaha.
Ni je gambar sekeping Iman pakai tudung pastu dia buka... Nampak sweet je. =)

Owh! bulat lubang hidung Aryan tiup balloon.
Actually plan gathering ni merangkap juga celebrate birthday anak member pastu kami plan nak buat pertandingan mewarna siap dah beli hadiah sekali... di awal pagi kawan pula inform, pakcik dia meninggal kat segamat so dia x dapat nak join makanya...hadiah tu terus agih2 kat anak2 yang ada =)

suasana riang ria...

Orang kuat...Puan rumah (^_^)

Anak tuan rumah.

Ngorat anak tuan rumah. Hehehhe =p

My Iman...tudung hilang dah =)

Busy memasing layan anak =p
Termasuk akulah kan...anak 3 orang kene handle sendiri... owh! time ni my pakwe ke ipoh.

Happy birthday buat Nuha & Hana so gandingan jadi NuHana
Nuha in Orange dress, Hana in black & white dress.

Puan Lily kene bully dek Aryan =)
Puan lily pon mai single mak macam aku jugak... husband dia ada katering tempat lain =)

Supermom... Aju dengan 2 handbagsnya... ni pon pakwe jauh..nuuu kat Kuching , kerja sana =)


Majlis bermula, kek dah potong..tinggal diagih2kan pada kami yang suka makan ni =D
NYum..nyum...

Sweet gambar ni...suka =p

Budak kecil comel ni sebaya Iman, dia lahir bulan Jan, Iman lahir hujung Feb. Hehehe then anak Aju yang lelaki tu pon sebaya gak...rasanya anak aju tu bulan 4 kot ke 6 ke..gitu2 lah.
*Tahun 2013 pakat2 beranak kecil memasing. Hehehe*

Hai Nuha....

Iman...catch u, makan ice cream.

Hahaha Iman posing dengan ice cream, dia rembat kawan ku punya ice cream. Hihihi

Ucuk Acham mummy nak ape tuh??Cuba cakap..ni main tunjuk2 je. Hihihi

Khalisah and Iman...
Besar lagi Iman sikit dari Khalisah. Hihihi.

Opocot!!!

OMG! habis bilik anak bujang orang ni kene havoc dek tetamu =)

Irfan kat hujung nuuu, main komputer.

Iman and Jarul...anak Aju, pon nampak Iman besar gak. Hahaha...Iman kuat makan.


Gambar ni pon sweet sangat.
Saya suka =p


Big boss sedang pujuk anak3 ku tidor rumah dia ni. Hahaha...Anak2 dia xpuas main laagi katanya.

Bahagia hidup memasing yer...mainan mewah =)

Last post by anak dara =)

I love to everyone.



Thanks for visiting =D
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA