Translate

Tuesday, August 26, 2014

Pertama kali ada accessory...

Assalamualaikum! 

Korang!! saja nak tunjuk sikit.
Hihihi, plan nak as collector tapikan rasa macam membazir pula...
Hemm beli dari awal puasa, konon2 nak pakai tapi sampai nak habis syawal pon x buka lagi plastik pembalut tu. Huhuhu so means, saya bukan seorang wanita yang suka accessory =(
Layan sat!
Faveret brand tu...

Hemm cantik kan... sekarang pon masih macam ni juga keadaannya.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Tadaaaaaaaa!!! inilah rupa isi dalam dia.
Simple as me gak...kecil molek like me jugak cuma...hemm lom ada seruan nak memakainya =(

Ape pon.. thanks lah ye belikan saya hadiah ni.
One day saya akan pakai...insyaallah.

*Korang suka pakai accessory???
Bagilah petua sikit.


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA