Translate

Monday, August 25, 2014

Raya ke-5 (2014)

Assalamualaikum! 
Moh lah...habiskan cerita raya yang ada satu dua cerita ni...
Syawal nak habis pon kan ... now baru nak start cerita pasal raya-5 pula... 
Ape pasal raya ke-4 xder?? Sebab kami x beraya so pakat2 memasing tidor je kat rumah... kan penat sebab baru balik dari Pahang...

Korang boleh baca kat sini [Raya ke-3 (2014)]

Hari ni plan nak melawat nenek sedara yang dekat2 je.
Kalau x melawat hari ni, memang kompom x beraya lepas ni...so moh kite ..

Venue pertama : Kg Sungai Gulang-gulang Kuala Selangor.
Kat sini ada 3-4biji rumah yang kami sempat singgah beraya.
Lepas tu sambung kat Kg Melaka Bagan Tengkorak Tg Karang pula.

Feeling sweet kejap #Jangan marah ye =)

Bergambaran dengan my younger sister...
Aduhai, maaf yer kawan2 anak2 kami semua sihat walafiat xder yang muka sebegitu rupa yang menakutkan...depa memang spoilkan gambar I yang santek ini. Huh! geram ni.

Anak2 adik saya bergambaran dengan atok janggut... dulu kami call him atok musang sebab dia ada bela musang bawah rumah. Hehehhe.

Owh!! budak berdua ni... Siblings
Anak sulong and no 2 dalam family adik saya.
Yang sulong memang copy paste perangai saya P.E.M.A.L.A.S nak maaxx... disuruh baru nak buat kalau tidakkkkkkkkk melangut depan tv, hemm annoying sangat!! Si adik rajin membantu tapi dah kalau semua kerja dia yang buat, menyampahlah kan so dia pon kadang2 curi tulang pi tengok tv jugak =)

Sama gaya?? Sama rupa??
Yang PENTING.... PERANGAI KAMI SAMA..."PEMALAS" =p

Dah!!...nanti sambung kisah last hari raya pula...
*Masih terkesan di dalam hati kisah berkabung [MH17]
Al-Fatihah



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 

 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA