Translate

Tuesday, August 19, 2014

Tukar plan =p

Assalamualaikum! 
Catatan untuk #17082014#
Ni cerita semalam =)
Planning asal nak ke Tasik Perdana sebab ada event ape tah...lupa tapi pendeknya is KLLGF gitu.
Planning memang dah molek sangat dah siap cek forcast weather lagi yuuu...weather pula is thunderstom...boleh?? So sebab dah berjanji nak bawa budak2 outing so layan kan je.
Janji jam 8 nak keluar, sudahnya kul 10 baru keluar. Hehehe...

Colour of RUN!

Sampai kat laluan nak ke Tasik Perdana...laluan tutup pula sebab ada program Colour of Run. 
So tunggu jap eh..dah nak habis pon, x boleh nak redah sebab abe polis jaga =)
Gilalah... habis semua orang berwarna2 dah macam festival yang kat india tu... ape eh??diwli eh..yang depa dok main tabur2 warna...hemm sebiji juga ler ni...macam2 warna tapi yang jelas nampak is FUCHSIA lor...mix dengan royal BLUE. Hemm yang bertudung  x bertudung sama je kenenye =)

 
Kerana KLLGF ni lah aku stuck dalam jem kat tasik perdana almost 30 minutes...anak memasing dah bosan bila jem..yerlah jem yang x gerak tuu. Huhuhu.

Selfie kejap mentara jalan clear..
Dalam menghadap jem tu, aku pon cakap...jom kite pi tasik titiwangsa jelah...sana ada playground gak..
Memasing blur, kat mana tu?? mesti x best... bila cakap tasik yang ada kuda tu, terus memasing laju jawap ok..ok..jom pergi.

Tengok anak dara mak...bosan ler tuh, pi kira jari sendiri =p

Bagus Irfan, ada seni tangkap gambar. Hihihi.

Budak ni berani2 takut..baru nak belajar naik buai macam ni...slow je ayun pon...
Dia gayat. Hihihi

Feeling retis kah???

Time kami sampai ni dalam jam 11+ dekat jam 12pm dah...amboi kemain panas teriknya x boleh blah.
Anak2 aku pula jenis nampak playground ke kemain terkam...main adalam 30 minutes pastu si aryan menggelupur sakit kepala. Huhuhu so sebelum jam 1 pm kami balik...petang ada open house jiran pula.
Aku perhati, hitam muka memasing...Iman pula dah pink macam pakai blusher kat pipi...ruam dah naik sekitar muka and leher...

Hemm, anak2 zaman sekarang x macam kite zaman dulu...panas terik pon apedehal..main punya pasal, tahan jelah =)

Kejap2 lagi kalau aku rajin, aku update pasal zaman kanak2 aku yer...tunggu!!

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 

 ****TMS procduct is ready stock only Chocolate Drink SAHAJA...****
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA