Translate

Friday, September 12, 2014

Iman owh Iman!

Assalamualaikum! 

Ni cerita pagi tadi #12/09/2014.
Ayoyo!! ini budak kan..kan..kan.. very lah payah nak makan ubat.
Dia dah naik fobia makan ubat..aduhai.
Ni muka malam sebelumnya...elok je after muntah lendir and kahak.
Semalaman tidor melena sangat...suka.

Sekali pagi ni bangun pagi fever pulak.  Lepas tu start nampak dia lembik je, x berapa nak aktive macam biasa.  Lepas tu start dengar nafas dia bunyi agak kasar so aku pon decided bawa ke klinik pakar kanak2 balik =)

Ada sesuatu yang merunsingkan hati mak tinggal ni, hemm doktor pon risau sebab paru2 dia tight sebab tu yang boleh dengar napas dia bunyi semacam. Dia pon tanyalah camne bagi makan ubat camne lepas tu...bla..bla..bla.. dia cakap dia risau sebab takut kalau biar lelama boleh jadi radang paru2 ... so dia cakap kalau esok nampak x ok bring balik dia akan buat letter reference ke any hospital for admitted T___T

 ouch!! tak nak Iman admit sebab sape nak jaga dia kat hospital?? Aku juga kan =(
Kesianlah nanti doktor cucuk sana...cucuk sini...nanti dia nangis...dengan aku sekali nangis camne???
So hari ni memang bersungguh2 aku kerah tenaga bagi dia makan ubat walaupon lepas tu dia muntah balik =( so dah pesan dengan pengasuh memang ubat pahit tu WAJIB bagi kalau tidak memang kene admit lah =(

Neb lagi sekali... oklah buat longgarkan lung dia for 2-3 hours =(
SOLUTION is: KENE MAKAN UBAT PEEP TU GAK untuk kill the kuman also nak kurangkan bengkak kat bronkitis tu...

 
Sampai terlelap dia...

Nampak segar kan??
Ni after neb yer tunggu resit and MC =p

Selsema sikit je ^_^


Muka mak yang pasrah kene jaga anak =)

Iman owh Iman... harap awak bertambah sihat..mummy x mau jaga awak dalam ward =P



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA