Translate

Thursday, September 4, 2014

Kebaya pink for family wedding.

Assalamualaikum! 
Ini adalah cerita rentetan dari wedding-wanie-my-bff (CLICK SINI)

Ni cerita keesokkan harinya... busy saya mengalahkan mak datin2 kat luar tu. Hehehe...
Hari ni lagi havoc punya program rasa macam...argh!! kenapakah asyik makan di sana sini...
Eh...ci kecil comel saya tengah nenen. Hohoho.. xboleh nak tunggu dah, ngamuk.

Now dah cun..comel xde nenen =p

This pic taken by CLICK SINI

Hoit..hoit..kemain memasing tunjuk gigi...budak tecik tu lagi over... geraham semua nampak hoit.

Eh...sweet mokcik cenonet tu =)

Kami memang kaki gambar... 
Selfie pakai tangan je...WALAUPON ada monopod dalam hangbag.... rajin usung sana sini tapi x suka guna. RUGI!!

Aryan...you spoil my pic hoit=,=

Eh!...eh!! pening korang kan...asyik2 muka aku...asyik2 muka ku. Hehehhe
Ok...ok...dah sampai dah pon. Sabar ye...
Venue: Dewan orang ramai Pekan Bangi lama
Date : #31082014
Ni kunjungan kami yang pertama for today ye... ada lagi tompek kami pergi. SABAR!!
Entry anak berantai tau...

Nasi dia...sedap!!
Lunch...dan paling sedap is masak lemak cedawan udang. Masyaallah...sedap sangat, siap ratah hokey. Nasi x habis pon tapi dok meratah cendawan tu. Yummy!

Anak2 ku memang semua melekat kat daddy dia so tu pasal mak suka...sebab mak dapat melaram sekali sekala. Hehehe =)

#Saja nak tunjuk, kali ni kenduri gi sekali dengan pakwe. Hahaha...dia baru sampai dari Terengganu jam 3am... so dia nyambung drive parents dia ke sini... Aku?? aku x tau jalan. Hahaha fail bab Bangi segala ni =)

Macam biasa...semalam kat kenduri wani ada coner ni kan...so kat sini pon ada gak.
Aku rasa ni dah macam wajib ada kot. Hahaha xper aku enjoy.
Cupcake...

SUmilahh...biskutlah, jelly gummy lah (feveret Irfan ni)...

Ada kek coklat...dap!!

Ada stroberi coklat... I ambil satu buat rasa =)

Bukti. Hahaha...

Live band hokey...Layan!!!

Adoi...anak dara mak berjemur tengah paneh =)
Hitam nak oit.

Ape sajalah budak ni.

Main perang2 bunga manggar dengan si abang.

Hiah... jadi princess worrier eh??

Cak!!! My pakwe tu. Hahaha dia x tau i curi snap ^_^

Inilah ole2 dari family pengantin.
Family Bangi and Jenderam ni aku memang fail lah, walaupon selalu gak ku membontot follow berziarah bagai tapi memang x berapa kenallah sebab beranak pinak kan so tu yang x berapa nak kenal keluarga secara keseluruhannya.

Dan ayah ada pesan...kalau ayah xder nanti, rajin2lah datang sini tengokkan family dia =)
Insyaallah Yah! kalau ada jemputan kenduri tu kami datang lah juga cuma tulah, depa x kenal kami..kami x kenal depa sangat =)  

Nak balik dari kenduri ni...mak ayah ajak pula singgah rumah Mak Tua =)
Jalan2 je hari ni...pastu package, Jalan2 cari makan.

Budak ni dapat telur rebus...kemain pegang. 

Eh!! sweet awak jelir lidah... (^_~)

SAMA TAK???

Venue ke-2: Jenderam (rumah Mak Tua)
Hemm korang x kenal eh??
Sebelum ni ada kenduri kat sini juga... KENDURI RUMAH MAK TUA
Actually dia dengan ayah mertua ku memang very close family so tu yang kami rajin juga melawat mak tua ni kalau ke area sini...lagi pon mak tua dah agak uzur... x boleh nak berjalan sendiri...jalan pon kene menyisir dinding or kene pegang something to move on.

Tengok!! mamat belakang tu mengantuk gile. Hahaha boleh lelap time duduk macam ni...kami ni riuh bercerita dia boleh tidor lena hokey... sian sayang saya ni =p

Pon melene gak mamat itu =,=

Anak mak sorang ni memang x lepas dari gadgets sesaja...anti-sosial sikit =)

Yang berdua ni pula suka bersosial.  Ragam anak2.

Mertua ku bersembang2.

Nampak!!! My pakwe dah landing baik punya... Hahaha sambung baring kat bawah pula so jadi mangsa is my tigh lor... haiyah!! nak manja sesaja =)

Bila daddy bangun je...jaga2 tukang tenggek pon mari. Hahahaha...tu baru sorang tu, biasanya combo ...dua2 pon melekat kat daddy gak.

MOTIP???
Saja nak tunjuk kaki kot. HAHAHA

**Nanti sambung lagi lepas ni dalam entry yang lain**


Thanks for visiting =D
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA