Translate

Monday, September 1, 2014

Kesian kat ko!

Assalamualaikum!

Hemm, mood tengah agak marah bila nampak macam kat bawah ni...
Nampak ape jadi??

Ni aku memang geram je kat sape yang buat tu...
Ko ni betuk2 vandelism lah...pastu nyusahkan orang...dah semua orang beratur Q kat satu kaunter je, mana yang nak cepat tu bertambah lambatlah dengan system yang digunakan kat terminal ni dah memang slow sebab banyak step kene tekan =)

Korang ni betul2 meyusahkan orang lain...sian kat terminal tu, kalau ada x puas hati pon complainlah...ko pi jahanamkan terminal tu beribu orang susah.
Kenapalah manusia ni nak buat sesuatu x pikir orang lain =(

Aku baru pakai terminal tu on selasa so by khamis aku nak pakai tengok kereta JPJ polis semua parking kat situ... aku ingatkan nape bila dah dekat baru perasan terminal tu dah jadi macam ni =(
Venue: Toll sg buloh.

*Be a good girl or boy ye, jangan jadi vandalism!!.


                                                             Thanks for visiting =D
                                                                      Ok babai. 


**Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA