Translate

Thursday, September 4, 2014

Lucky Draw Number!

Assalamualaikum!

Alahai.. entry ni patutnya dah lama publish tapi terlupa. Hohoho
Yang ni SAMBUNGAN DARI SINI TAU!
So baru korang tau cerita asalnya =)

Tayang sikit (,") Hihihi

Agak2nya kami dapat ape?? certeka...certeka...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jawapan korang???
.
.
..
.
..
.
..
.
..
.
.
sama x macam yang kami dapat ni??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yabedabeduuuuu!!!

Alhamdulillah, finally dapat gak steam iron ni.
Syukur...seriusly memang nak beli steam iron ni tapi ada je halangan dia..xde budgetlah...tunggu Jusco buat member days lah dan macam2 lagi.
Sebelum ni aku pakai dry iron je pastu kan Tesco ada offer steam iron ni tau... murahlah kan xde brand pon, pakai pertama kali ok sangat!! tapi bila lepas refeel air kali ke-2 terus x ok...terus air tu membuak2 tumpah atas baju nak iron tu...dah lencun hokey. 
Geram betul...pastu aku pi tukar lain, dapat baru pon macam tu gak...pakai pertama kali ok bila refiil kali ke-2 terus air keluar je...jenuh baca instruction tu.. sama gak!! sudahnya, aku hantar dobi je baju2 yang nak pakai senang.

Dan sebelum ni ada pernah pinjam ipar punya steam iron brand TEFAL, owh mak aih!! best siot...sekali ko lenyek atas baju terus lurus side baju...gila heaven aku kalau dapat iron ni, habis baju iman kot aku iron. Hahaha.
Dan!!! bila dapat ni terus sujud syukur tau. Serius...even bukan dapat brand TEFAL pon tapi fungsi dia sama juga... licin baju sekolah budak2 aku iron...senang pastu kejap je kalau mengiron baju tu...
Kalau biasa satu raga ambil masa 2jam setengah baru siap, pakai yang ni dalam sejam siap dah. Hehehe ape pon syukur alhamdulillah dengan rezeki yang diterima...

Thanks GMJ. Hehehehe 

Thanks for visiting =D
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA