Translate

Thursday, September 11, 2014

Merbahaya ni =(

Assalamualaikum!

Korang nampak tak ape yang aku nampak??
Nampak???

Merbahaya sungguhlah jiran kereta sebelah ni, boleh pula letak payung niaga kat bonet gitu je... kalau terjatuh camne??
Tak ikat hokey, jenuh aku pandang2 cari tali yang ikat payung tu tapi NANHADO!!
kalau jatuh atas jalan, ada pula kereta laju, habislah... kalau terjatuh ngam2 ada motor...hemm habis gaklah.. 

ape pon kenelah sentiasa berhati2 ye baik yang ikut belakang kereta ni atau pon bertimbang rasalah sikit ye kak ye pada pengguna jalan raya lain paling tidak pon...akak ikatlah sikit patung tu pada bonet kereta, memang akak x drive laju tapi dah namanya MALANG kak, kite  x tau when will happen.



Thanks for visiting =D
 Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA