Translate

Friday, September 5, 2014

Sukan Terkejut??

Assalamualaikum! 

#Cerita semalam #040914
Hemm agak2 tajuk macam tu ape maknanya??
Hem terkejut mak ni ha bila semalam tetiba si irfan cakap...
mummy esok kerja x?
Esok mummy kerjalah, nape irfan??
Daddy esok kerja x??
Daddy work lah...nape ni??
Esok Irfan ada sukan...ibu pada kene datang sekolah cikgu cakap...
Ada surat ke memo x ??
Ada2...cikgu ada bagi surat...dalam beg, jap irfan ambil.

Kalau ikut date surat tu 02/09/14.. anak ku bagi semalam petang...x tulah dia lupa ke atau baru semalam dapat surat ke. Hemm kalau ikut isi surat tu ibubapa boleh hadir ke sukan on 03 dan 04/09/14.
Terus send ni ke Wechat daddy irfan...

Yang, esok irfan sukan.. u kene lari kejap gi sekolah dia...kite support dia.
Gitu ayat sang isteri kepada sang suami kesayangan =P

Pagi ni pula dapat voice note...
Abang x dapat lari ke sekolah Irfan, abang kene follow boss. Say sorry kat Irfan, ayang jangan lupa gi sekolah irfan...support dia tau!! 

Dan mak pon dengan berbaju kurung ready ke office, moh singgah sat tengok anak =)
Suasana di padang sekolah =)
1st time I sampai ke padang dia, siap tanya guard...padang sekolah kat mana. Hahaha, nampak sangatttt x khatam pusing sekolah keeen =)

Tu..nampak tak...my son tengah lari berhalangan...wear baju warna pink.
Rumah sukan dia orang unik ... pakai nama kereta proton gitu.
PINK- ALZA
ada EXORA
ada ape tah lagi...lupa
PINK, OREN, COKLAT dan PURPLE warna baju sukan dia orang.

Acara ni rumah coklat memang, followed by oren and kalah tipis dengan PINK sebab budak last tu terjatuh time nak speed...
Overall oklah...lelah I jerit ALZA kat tepi padang....HIHIHI mummy irfan ni memang over sikit...excitedkan anak jadi olahragawan =)
*Alhamdulillah...ada gak yang follow daddy dia as olahragawan ^_^

Suasana padang sekolah...
Ni tahap satu punya sukan tau , so yang terlibat pon budak pra sekolah sampai darjah 3, tahap 2 x pasti bila.


Yeah!...tu..tu..tu...my son tu. Bangga!!
Go irfan go!!!

Irfan standby nak lari...
Go Irfan go...

Lepas larik...Hahha kepenatan tu...
Lari pusing2 kat tiang pastu baring golek2 atas tilam angin then sambung jalan atas titi pastu merangkak bawah tali then bab hujung sana tu aku x tau...x nampak der. Jauh.pastu pusing balik sama gak buat yang tadi...lalu balik kat area merangkak bawah tali sambung jalan atas titi then guling2 pastu kona2 kat tiang then baru sep kat kawan...

eh... mak pon nak interframe gak...bukti mak berada di padang hokey bukan tepi padang...
Panas...

Lepas dah tahu sape memang teruslah buat video call pula dengan daddynya...
Daddy pon over...siap suh buat video call..nak tengok live ler tu...uwekk sapa suh x datang...rugi wow =p

Alhamdulillah...dapat gak tengok my son beraksi kat padang...sebab hari ni is satu acara ni je dia ada... =D

Ok...sekian saja lapuran dari padang sekolah Irfan =D


Thanks for visiting =D
Ok babai.





 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA