Translate

Tuesday, September 23, 2014

Toys sana sini!

Assalamualaikum!


Bila rasa toys tu menyepahkan rumah so moh ler kite kemas...kemas yang sekali je kemas pastu forever x yah kemas dah. Hihihi

A few weeks ago, ada terbaca dalam group memerlukan toys and baju2 yang tidak diperlukan untuk didermakan kepada mereka yang kurang berkemampuan...
So tetiba dapat ilham... ajak anak2 kutip pahala untuk menderma pastu pula daddy sogok dengan kata2 manis...bagi jelah semua mainan tu pada orang lain, nanti ada masa kite gi beli toys baru.
Amboi..masing2 tunjuk rajin pilih mana toys yang paling depa suka then yang lain mak pula yang pilih...kene pilih gak ni sebab bukan semua tu cukup sifatnya. 

Tengok...betapa sibuknya anak2 memilih then ada pula mulut berkata2...
Eh! tak sangka kite ada banyak mainan macam ni kan...!
Amboi, dah keluar korang paw mummy paw daddy pastu main kejap dah simpan pastu paw lagi...exam lulus sikit paw lagi mana x banyak. Sabar jelah =)

  
Thanks for visiting =D 
Ok babai.




Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA