Translate

Friday, October 10, 2014

BurgerByte kite..

Assalamualaikum! 

Hi korang...ambe masih dalam mood nak story-mory pasal FOOD.  Siaplah korang, ambe memang food lover so... jangan nangis tengok ambe story pasal FOOD eh...I LIKE =P

Ni kisah nak dating2 kaum2 hawa yer...gossip2 gitu.
So dah siap2 berjenjian makanya moh kite.

Venue : BURGERBYTE,
Bandar Sri Permaisuri...

Weehooo...makan...makan...makan....

Baca menu hoit...pilih mana nak.
Ambe naik pening pale pikir sekali tanya kawan , dia cakap ni sedap...yang ni pon sedap gak.. owh yang ni anak2 suka so memang sedap Zie, Eh ni pon ok gak...
Hahaha, hambek kooo sekali semua sedap, gila nak makan semua...MATI terus kot kat situ.
So main baling dadu...then pilih menu =D

Mak..mak je yang dating pon. Hehehe
Sorry weih, muka ambe balik koje tu...letih...yang benarnya lapo. 
Ambe kosongkan perut since lunch ambe skip tau nak makan besat punya hal ^_^

Burger daging...yummy

Set nugget untuk anak member...

Meriah tau...
Sib baik anak2 ku jauh nun di sana kalau dekat, ambe balik dulu pickup anak2 bawa sekali kat sini...enjoy dengan kawan...peeewit!!
Tapi mimpilah...sebab jauh sangat *_*
#Sorry anak2, next time mummy bawa sini ye sayang.

Carbonara...kemain cheese dia..

NAKED BURGER COMBO.
Kemain ken....sekali order yang kombo kooo
SEDAP!!!.. Serius. ambe kalau burger ambe memang suka daging compare ayam tapi disebabkan daging dia rasa macam hangit sikit so taste ayam tu lagi NYAMAn bak kata orang Sarawak =D

Ambe rasa kalau daging tu x hangit...KOMPOM ambe bungkus bawa balik lagi satu set. HEHEHE.
overall SEDAP!! tidak mengecewakan rasa dia cuma kena improve bab time serving heh...LAMBAT kemahin.

Ambe rasa kalau bawa cik abe ambe mai sini datang and order mau ambe kene amok kot...Hihihi serius slow sangat service dia..,kalau x silap 1 order yang sampai taken 45minit hoit...baru kendian tu 10-15minit later 2nd menu on follow.
YANG PENTING!!! SEDAPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cute kan...
Fried fries dia sedap ...ke sebab ambe lapo sangat jadi rasa sedap??
HAHAHHA no komen.

Tak pasti boleh order dulu, then sampai sana duduk and dapat terus order or kene sampai sana baru order and tunggu the menu coming.
Ape pon...In Sha Allah nak repeat juga ni nak rasa menu yang lain pula.
Mana2 yang stay Cheras tu boleh try BURGERBYTE ye...Sedap!



Thanks for visiting =D
Ok babai.




Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA