Translate

Thursday, October 16, 2014

Gathering yang awesome!!!

Assalamualaikum!

Hi korang... nak belanja korang gambar2 gathering kami yang awesome.
Ni hasil kerja mak2 punya team...bersosial kite ye...

Puan Lily kite..orang kuat di sebalik tabir...front line pon kuat gak ni.
Venue : Tasik Perdana a.k.a Taman Botanikal a.k.a Lake Garden

Nampak tak!! my pakwe di hujung sana nuu. Yippe, dia kan sokmo jarang ada masa nak join macam ni.

Ni makwe yang pakwe sana tadi tu, Hehehe 
Kene tiup belon ko...sempot rasanya...lama x main tiup belon.

Gambar sat...
Ni baru 3 family yang dah sampai...yang lain x nampak batang hidung lagi...yang sesat dalam taman ni pon ada jugak, jenuh bagi direction...kesian pula rasanya =)

Siap bawa tikar..kata piknik kan.
Kali ni kami pot luck so macam2 menu ada...
Lily- spageti
ambe - nugget tempura dengan x tempura
Cyan-kek RV & cheesekek meleleh, sandwis
Aju - Kek SR dengan KFC (ni extra sikit sebab anak dia birthday)
Has & Jai - Air sirap laici
Jehan-goody beg & polkadot apam

Cak!!!


Iman...

Puas main budak2, sakan sampai ke petang.

Depa baru bancuh air tu...sedap hoi.

Tokey kek dah mai dah...

Meriah kan..kan...kan...

Dengan Cyan =)

Nampak tak!!! Cyan punya bahan2 sandwish
Heavan...syurga makan kami hari tu... siap bungkus bawa balik tau!

Depa panggil makcik kantin...ambe panggil kakak cantik!!

Anak ku tokey belon. Hehehe

Yang berdua ni anak Jehan, pakwe ku asyik kelek anak dara dia je.

Polkadot apan by Jehan.

Daddy with Iman also the twin...Aryan!!

Selfie sat

Semua dah sampai...dah siap susun, moh tiup lilin ^_^


RV by Cyan...sedap hoiii

Kiri - Jehan, Kanan - Jai husband Has

Ni...aku siap berdiri atas bangku. HIHIHI

Tu dia...SR kek by AJu

Meh sini meh...kite potong kek sambil nyanyi.


Hana...

Barisan pelapis ...anak2 kami =)



My pakwe...

Makan apelah mamat itu =)

Khalisah...sebaya Iman ni...dia lahir bulan jan kalau x silap.

Sandwish siap!!
My pakwe minta i buat sandwish koo.

Makan sambil sembang ke gossip??

Lily & Aju

Cyan sedang siapkan sandwis

My Iman..sporting 

Muka mummy ke ikut muka daddy ke??


Iman
Syioklah awak ye Iman, boleh jalan sana sini.

Suka anak2 main benda ni...ni Cyan sponsor.
Dengan bapak budak sekali main...yang over pon mak dengan bapak budak. HEHEEHE



Hana 2y, Iman next year baru 2y...sama tinggi sama besar =)

Iman the little angel.


Seronok anak2 dapat bersosial dengan daddy dia orang.


Cari gambar ramai2 sebelum balik x jumpa so tunggu our family day pula yer, sabar...kejap lagi kami nak buat family...weehooo.

*Dapat kawan2 sporting macam mereka ni memang terbaiklah. 

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA