Translate

Monday, October 13, 2014

Kasut baru for little Angle ^_^

Assalamualaikum!

Update pasal Iman pulalah...
My little angel - Iman dah setahun 7bulan sekejap je kan...kan..
Iman
Haih, dia ni kalau sampai angin dia...suka sangattt masuk dalam kain or baju ambe tau, ni sampai angin dia lah ni, main nyorok2 dalam tshirt ambe...alahai, suka sangat pastu kikiki ketawa, ape yang dia suka pon ambe x tau...

New shoes lagi for Iman, yang ni ada bunyi chet..chet...
Anak dara ambe ni...dekat 10 pasang kasut tau, alahai, mak dia memang shoes lover so kasut memang banyak so my Iman pon mak nya start buat koleksi juga... Hemm ni semua gara2 tukar kereta dengan pakwe, dalam my car ada 2 pairs Iman shoe's memang standby dalam kereta tu, so that day lupa pula pakai kereta pakwe sekali nak pakaikan dia kasut baru perasan...mana ada kasut dlam kereta daddy =(

So, patahlah kan pinggang ambe kalau nak dokong budak Iman tu, berat dia 10kg hokey...huh kuat makan >,<...
Memula tu sampai mall memang berdukung gaklah, adalah 30 minutes gitu dah kelibut cari kasut dia...ronda punya ronda jumpalah kedai kasut ni...cute hokey. Macam ni baru RM15 je terus rembat, suh Iman pilih, kejap sana kejap sini..rambang mata ler tuh...

Bila try pakaikan kasut ni tetiba ada bunyikan terus dia macam Wah!! kagum, kasut ada bunyi. Hahaha kelakar tau tengok reaksi 1st dia pakai kasut bunyi2 ni. Siap nari2 sikit tu nak bunyikan kasut, sabar jelah...kot jakun sangat pon cover2lah sikit anak oit...

Lepas dah ada kasut tu, alamak...satu mall dengar bunyi kasut dia...lalu je semua orang pandang. Hahaha nasiblah telinga korang bingit kejap yer, anak ambe tumpang lalu =)


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA