Translate

Friday, November 14, 2014

My New Home Sweet Home =D

Assalamualaikum! 
Hai korang, hari ni happy sangat.
Nak tanya...korang perasan x ambe ada renovate blog ambe ni dari tak berapa comel menjadi secomel ini.... Perasan kan...kan...kan...

Inilah keseronokkan berBW so dapat manfaat dari ape yang kawan2 lain share, dari tak tahu jadi tahu...dari MALAS tetiba jadi RAJIN, baguskan. HEHEHHE

OK... yang rasa comel sweet nak ubah wallpaper kat blog tu tapi tak tahu macam ambe ni ...mohler kite hire je orang yang profesional dalam bidang2 sebegini...kite hanya menanti hasilnya.
 Ambe mula terjebak bila baca [Entry By JULIA]
 Memang dari malas nak ambil port tetiba eh nak gak minta quotation segala service yang ada.

Memang berbaloi sangatlah buat dengan Umie Sue Studio sangatlah murah dan CEPAT.
Memula ambe plan nak buat hujung bulan je sebab tu je yang ambe free sikit due kerja yang menimbun ditambah task2 special yang kene handle.
Dalam busy yang tenggelam timbul tu, ambe main gaklah msg dengan puan designer pastu minta dia draf dulu.

Dah dapat draf..eh tukar pula...bila dah suka rasa sweet2 tetiba cek kat FB dia ada pula lagi sweet. ALOLOLO nyampahnya nak kene buat pilihan sebab SEMUA CANIKKKKK.
Pikir punya pikir, telek punya telek so inilah pilihan setakad ni...mana tau esok lusa gedik nak tukar lagi ke kan...so tunggu chq NUFFNANG seterusnyalah kot. HAHAHA

By the way, chq nuffnang dah selamat ditunaikan dan the best is...sebahagian duit tabungan nuffnang tu jugalah saya serah pada Umie Sue Studio untuk mendeko blog saya menjadi sebegini comel dan sweet di mata ambe. 

Deco siap watermark...lagi ambe suka...x yah pening2 pikir lagi dah =)


Pada kawan2 yang berminat nak ubahsuai blog tu boleh dapatkan service Umie Sue Studio Memang sangat berbaloi!!!
 
HOW TO ORDER :
FB Link: Sue Haida
Email: sue_546@yahoo.com

Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA