Translate

Saturday, December 13, 2014

New Smart tag!!

Assalamualaikum! 

HUHUHU...sakit pula hati kite.
HIHIHI 2-3 hari ni, CikTa ku buat peel so kami tukar pakai kereta, pakwe ku bawa CikTa, ku drive MrB.
 Memula masuk tu, macam biasa..setting / addjust segala2 mirror yang ado peh tu pasang smart tag siap2 (kes orang malas nak singgah pondok toll lama2) raba2 tempat biasa letak, tengok kosong...LOLOLO mana smart tag daa...  baru je angkat hp nak call pakwe tetiba ku terpandang benda HITAM macam kat bawah ni dah melekat kat belakang mirror tu. SOB...SOB...SOB... argh jelesnya, saya nak gak!!
New smart tag, small and competative koo. (gambar from carian Google)
Peh tu menjakun pula...mana nak cek baki ni. HEHEHE dah puas tekan sana sini baru terasa nak tekan button merah tu...so baru nampak baki ye...sabo jelah. menjakun sangat ^_^

(Gambar carian di Google) ni yang aku pakai sekarang tapi dan kenen2 dah hints2 nak yang baru gak. HAHAHA...mana boleh dia pakai sorang2, kite nak jugak.

*bebaru ni kan..kite jumpa members card MBO dalam wallet pakwe, amboi...kemahin kennn dah ler bukan kaki wayang tapi ada card MBO, haih...x boleh jadi ni. HIHIHI...nak buat jugak!!.
**buka wallet pakwe sebab nak slot in new card SOGO replacement =)**


Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA