Translate

Tuesday, December 2, 2014

Outing mak dan anak.

Assalamualaikum!

Wehoo... ni cerita last weekend ^_^ cerita orang bujang. HIKHIKHIK
 Anak dara mak tengah kira syiling... dia ambil dari poket kereta =)

 
Sepasang kaki yang comel.
 
Kami lepak kat OU je...sebab port tu yang paling dekat dengan rumah, lagi sesuai untuk shopping all in ada kat sini "almost" ape yang korang nak ada kat sini =)

 Yang ni kurang pasti ape tapi dia display patung2 worrior gitu, ni offer katun sushi kakalau x silap but the best is... Iman get free balloon.
 
 
Krismas nak mai dah kan so OU pon dah siap decor for krismas...
Yang ni kat new wing ye.

Dah ronda2 so singgah jap kat kedai mokcik Annes ni. sedap kuih angka 8 dia ^_^
 Beratur panjang yoo...
Yang ni nak beli kuih 8 tu untuk pre-dinner.

 
Kali ni repeat beli coklat mint and also try makan yang tabur bijan tu...sedap gak. 
Dok berebut makan bijan tu dengan iman=)

 Dah lepas dapat beli tu, baru perasan...awat anak dara cheq senyap je?? Sekali ku intai, loh! kok dah turu budak sorang ni =) senang sangat nak lelap budak ni.

So dah kebetulan sampai sini makannya kite terus lunch, senang..nanti balik rumah kite terus zzz.
 
Orang bujang punya menu. HEHEHE
Mencuba menu baru... BUTTERED CHICKEN

 
Muka anak dara mak baru bangun tidor, so terus suap nasi ayam...half pinggan habis utk dia sorang...LOLOLO kuat makan you =p

 
Macam xde gigi budak ni padahal...gigi dah penuh bersusun siap ada gigi taring lagi tu, kalau dia menggigit...mak aih, kemain sakit =_=

 
Last kopek...tunjuk gambar dengan bear yang display kat SuShi tadi.

Ape yang kami shopping?? Adalaaaa... ^_~
Rahsia orang pompuan also termasuk dalam kategori rahsia makdan anak =D
Korang...OU banyak sales koo. sana sini sales... gilalah nak shopping. 

 
 Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA