Translate

Saturday, January 10, 2015

Jalan2 by Komuter.

Assalamualaikum!
Hai uols...

That day berkesempatan bawa anak2 ku yang berderet ni naik kemuter then putra lrt.
Marathon depa dapat rasa naik...ni pon gara2 nak jumpa kawan kat KLCC, dah timbang kali timbang kilo sama ada nak drive or public transport je so decide by public transport much more better kot dari harung jem di KL tu.
So inilah keletah anak2 ku dalam train.

Iman...x nak duduk diam2 atas seat, sibuk jalan sana sini =)

My bujang2. HIKHIKHIK
Yang sulong dah ada treadmark bila nak bergambar...
Yang no 2 pon dah ada treadmark gak.
Hmm besar dah anak2 aku ni.

Owh my Iman ^_^
so perjumpaan aku dan kawan oklah cuma, macam biasa...Aryan buat feel but my friends ok je. HAHAHa gasaklah korang.


 Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA