Translate

Monday, January 12, 2015

Jalan2 & Makan2 di Johor.

Assalamualaikum!

Hi uols!! 
Kami ni nak sembang2 pasal Short trips ke Johor pula.
Trips yang jalan2 cari makan sambil kerja boleh??

Kerja ke JB ni sehari je so sebab kali sampai awal sehari makannya moh ler jalan2 cari makan, imbau kembali kenangan sewaktu study di sini =)
*entry terperam*
Stay kat sini ^_^
Lepas rehat2 kejap terus buat site visits sampai jam 6pm.
After that...jom keluar cari makan...lapo. 
HEHEHE

Kami lepak kat Larkin...jom makan =p
our menu for 4pax =)

Dalam mangkuk tu it's Kacang Pool, sape pernah makan??
Ni .. pertama kali aku makan. HIHIHI x tau nak cakap ape tapi aku kurang sikit sebab gamaknya x pernah makan kot. HAHAHA.  Dia makan dengan roti. Kami berkongsi ye, order 2 sets sudah =)

Nampak!!! meriah makan kami. HEHEHE
Sebelah tu my boss ^_~

Ni PEPES namanya...sedap!!
 Seriusly, memang sangaaaaaaaatttttttttttttt sedaaaaaaaaapppppppppppp!! 2 bakul rasanya 80% aku makan sorang. HAHAHA. Terasa2 kesedapan itu.
 Nak order kali ke-3, sekali kedai nak tutup dah. HAHAHHA.
**pestime nampak benda ni ingatkan otak2 dah jadi pendek2 macam ni, siap tanya member..ngape otak2 jadi size kecil comel gini?? mana puas makan ni. HIHIHI**

Otak2
Owh!! heavennya ...syorga makan2 kat JB ni.  Sape yang jenis diet2 memang telan liurler korang. HAHAHA.
(tetiba rasa otak2 kurang sedap nak dibandingkan dengan pepes tadi =p)

Lepas tu kami ke rumah member kejap nak tumpang solat then sambung jalan2 cari nasi utk tapaw bagi staff sorang lagi yang stay kat hotel time kami nak keluar tadi =)
Aku bungkus otak2 and PEPES je utk bekalan makan malam nanti.

Sebelum tu meh belanja gambar gediks sat!
Amacam?? Ada gaya tak???

Try test namanya ^_^

Ambil feel sat. LALALALA
Owh, don't worry...ni motor adik pada kawan saya so berani ler beraksi gitu sebab tau tuan ken.. HAHAHA


Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA