Translate

Tuesday, January 6, 2015

Redeem Points Kad Mesra.

Assalamualaikum! 
Hi korang, happy new year.
Now baru berkesempatan masuk blog ni, Busy weih =)

Pembuka bicara, saja nak tunjuk korang...
hihihi kite dah redeem points Mesra yang nak expired tu so jadilah dapat RM6.85 je untuk point 685 =)

Sape x pernah redeem point?? 
Baik korang redeem sebelum expired Caranya senang je... korang just slot kad mesra tu dalam terminal kredit kad tu then select bahasa pastu tunggu approve so dia akan bagi arahan mula isi minyak so korang pump je sampai dia stop sendiri...kalau korang point terlebih2 banyak tu sila make sure tank korang empty lah kan takut x habis claims tank dah full =)

Tahun baru ni, start berjimat cermat walaupon harga minyak turun tapi rege lelain x turun ponnnn so pandai2lah manage kewangan...i think this year more struggle kot bagi kebanyakkan golongan rakyat yang berpendapatan rendah.  

Semoga kite semua dimurakan rezeki dalam menghadapi hari2 mendatang dan mencabar.  Gap inflasi makin besar kan??  Last week ke RHB bank...loan rumah lain lagi interestnya sbb BLR naik, ada customer RHB tanya pasal hal payment bulanan dia depan saya... payment dia dulu dalam 375 kalau x silap start bulan ni naik jadi 405.... 


   

Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA