Translate

Tuesday, February 17, 2015

Iman gunting rambut ke-2 kalinya =D

Assalamualaikum!

Permulaan tahun 2015..tahun baru so of cause anak2 berwajah baru, nak masuk sekolah kan. HEHEHE so moh ler trim rambut anak2, mak tumpang sekaki trim/ cuci rambut gak.

Sambil2 mak cuci rambut si bujang sulong dia siap trim rambut, nk kali pertama kot depa ni ke salon sebab biasa apaknya yang gunting kat rumah... apaknya busy so mak anto saloon je senang.

Owh!! penuh gaya mamat ni potong rambut. HIHIHI.
Banyak songeh and banyak komplain sabar jelah.


Iman
OMG!! si comel ni boleh duduk diam2 je kat kerusi, terkejut mak sebab 1st time ke saloon ari tu dia macam kene dera.. meh korang tengok kat [SINI] kompom korang gelak =p

Good girl my dear.
Nyonya tu tersalah potong so tersontot rambut anak ku makanya bila trim bertambah pendek =(

Iman berwajah baru
Daddy complain...hodoh anak dara dia =(
sorry, xper 4-5m karang panjang balik ler tuh rambut tu.
Daddy complaint dah macam boy rambut anak dia. HIHIHI dah tersilap gunting sebab Iman bergerak.  Ape pon...hebat Iman, x nangis dah...

Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA