Translate

Monday, March 2, 2015

Assalamualaikum!

Image result for sedih hati
<>
Owh..xde cerita menarik nak share, sekadar nak meluahkan rasa hati bila mana pagi2 hari anak buat perangai x nak ke sekolah =(

Seawal pagi dah meragam xnak bangun bila dah bangun x nak mandi pula...bila nak mandi bersyarat pula, nak mak yang mandikan..baik, mak mandikan dah siap2 pakai baju, suh dia pergi dengan apaknya...eh dia nak mak gak yang hantar pi sekolah, ok mak hantar pi sekolah..bila sampai sekolah dia create cerita..tertiba sakit perut... suh berak dia cakap x reti nak cuci, bila cakap mak pi tolong cucikan dia cakap x nak..nak daddy yang hantar masuk kelas. Pujuk punya pujuk..x jalan gak. call apaknya suh datang sekolah..mentara nak tunggu apaknya sampai..mak membuang masa kat depan pintu sekolah si anak selama 40 minutes *_*
Bila apanya sampai, pass si anak kat apaknya, si anak elok je pon x nangis. Ampon!! ngapelah budak sorang ni peel macam ni T_T


Kesimpulannya, mak lewat masuk office dengan jalan jem yang macam entah ape2 tah...

Salam hari isnin korang!!

**si anak nangis2 anak apaknya hantar masuk kelas, si mak kat sebelah pon nangis gak dek tak tahan dengan kerenah si anak tadi...


 Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA