Translate

Thursday, May 7, 2015

Gila Wayang!!

Assalamualaikum! 

Nak sembang pasal tahun ni tahun menggila pi layan wayang...
X taula nape pula rajin sangattttt nak layan wayang. 

Pestime pi Citta Mall siap sesat2 and give up
 Bukan sesat sebab ape sebab waze dok tunjuk arah yang sama sedangkan jalan nak dilalui tu naik air a.k.a banjir kilat.
End-up dah nak memusing balik rumah pon tup2 jumpa juga mall ni.
Nampakkkkk!!!!!!!
 5 Beranak tapi sebab sorang tu x bayar tiket so jadi 4 jelah ye =)
*Iman masih free lagi.


Kat Brem Mall ni2nd time gi sini so berdatingan dengan arjuna beta.
HEHEHE
1st day keluar kami dah pi nonton...kelass sangatttttt.
Padahal bukan minat sangat pon avenger tapi sebab nak berdating niat tu, so layan jeee =p

4 beranak je...apaknya OS
 Ni merangkap hadiah birthday Irfan gak yang baru lepas so layan lagi sekali.

Tahap dewa kot gila tgk FF7
FF7
Berdatingan lagi dengan Arjuna Beta.
Cuba korang tgk date tu..almost every week tgk FF7 huh.
1st aku gi sendiri , yang 2nd time tu dating dengan arjuna beta and 3rd tu pi sorang gak =)

Saja nak tunjuk...kite duduk seat F7
HEHEHE

Ape pasal suka tengok FF7??
Sebabbbbbbbbbbbbbb saya minat dengan pelakon haq yang jahat tu...alah yang botak2 rambut pendek tu...yang biasa pelakon dalam filem transporter... suka nak aku tgk muka dia dannnnn bila dia jadi jahat dalam filem FF7 ni, sangatttttlah aku x boleh terima kenyataan. HAHAHA sebab tgk muka dia dok ingat dia baik dalam filem transporter.

Owh! this year insyaallah akan keluar filem transporter koo so i'm waiting to dating dengan pelakon tu di wayang. HOHOHO.

Eh!! lupa nak cakap 21 May, pelakon idaman i will ada di wayang balik...dalam filem SPY. Wehoo!! excited nak tunggu 21 may. Yes!


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA