Translate

Thursday, May 14, 2015

Selamat Pengantin Baru En.Azli ^_^

Assalamualaikum! 

Wedding lagi... ni kesah #03052015.
Venue : D'Saji Titiwangsa KL

Kali ni wedding kawan sekolah rendah dulu merangkap pakcik aku.. HEHEHE
Muda kennnnnn...kami was sebaya you tapi I kawin lama dah, dia baru bertemu jodoh =p

 Pengantin turun tahta mencemar duli jumpa tetamu ni.
HEHEHE. Orang rumah dia masih kat pelamin dok bergambaran dengan kawan2 dia...

 Seri muka pengantin you, tapi muka aku nampak BULAT =(
Sedih betul HEHEHE

 Selfie lagi...

Selfie dengan kak Long

 Cantik juga D'Saji ni, dulu sini adalah Restoran Terapung  Nelayan Titiwangsa.

 Bersama mak pengantin a.k.a nenek kami.
Ni family belah my cinta hati ye...

 Alahai...nenek pejam mata pula =)


 Selamat pengantin baru!!
Semoga berbahagia hingga ke jannah. Amin!

 Last kopek...
Bergambaran dengan si Nana ku sebelum berpisah utk haluan memasingla kan...

Door gift from pengantin

Balik tu kekonon nak pi naik kuda...dah alang2 kat Titiwangsa kan, pusing sekali xde nampak parking free...pusing lagi pon sama x de parking gak...last kali ke-3 pusing gak , hmm xde rezeki anak2 nak naik kuda so terus tukar plan ke Tasik Perdana, main ler korang puas2 kat taman permainan tu, lewat petang baru kami balik rumah, HEHEHE


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA