Translate

Tuesday, June 16, 2015

Cerita mak-mak!

Assalamualaikum!

Hahaha...cerita terperam lama dalam draf =)
Ni cerita gathering mak2 ni.
Pi rumah member kat VA sebab mak2 nak bergosip so anak2 boleh mandi pool.
Kami buat port luck.
I..macam biasalah muka chop baik punya menu..."nuggets"
Tu je yang reti masak pon. HEHEHE
Macam2 makanan ada.

Gasakler korang berendam lelama pon..makanan banyak tu..budak2 mandi naik makan pastu terjun balik mandi pastu naik makan mandi balik...

Tu...dua orang tu nak buat kuak lentang tu. hebat!!!

Anak mak ni..xde mood nak mandi, abang2 dia x de so xde feel nak mandi kolam.
So, she stay with me bergosipan. HIHIHI

Lepas selesai kat situ terus ke VIVA HOME..nak try MBO sana pula. 

Nampak tak???
Amboi ..sales eh. tapi sini x syiok arr, x happening..macam kosong je mall ni...besar dah besar dah tapi xde orang so rasa xde feel nak bershopping. HEHEHE
restaurant pon yillek ko... adalah macam sweet chat tu tapi yang jenis2 heavy food x nampak kat sini.
Hmm...tak pelah sesekali ke sini ken...


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA