Translate

Monday, June 15, 2015

Sotong owh sotong.

Assalamualaikum! 

Yeah!! nak share dengan korang, sesekali bertukar selera ok kan...
Di kat area rumah ku, biasanya aku beli every week sekali x pon every 2 weeks sekali.
Sotong goreng tepung yang sedap sangattt!.
Sapa yang duduk area dekat DD boleh try ni, biasa akak ni berniaga hari biasa stall dia depan mcD kalau hari jumaat stall dia kat area Shell DD tu.
Jom layan!





Besarkan sotong dia...
ada 3 price... rm8, rm10 & rm12.
Biasa aku beli rm10 yang rm12 tu memanjang je xde bila aku nak beli.

Sedapnya!!! tgk ni terasa nak pi beli lah sotong.
Owh..akak ni ada buat kad tau...every 10x korang beli so get 1 sotong free gitu.



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA