Translate

Friday, July 31, 2015

Budak Sakit Gigi.

Assalamualaikum!

Budak yang sakit gigi, since dri hari Sabtu lepas membawa ke hari ini...

Finally bawa ke gomen klinik je sebab yang private punya..doktor sorang tu baru start cuti raya yang sorang tu pindah klinik so xder pilihan makanya kite ke gomen je lah.

Private ada je doctor lain cuma tu ler...kelebihan private kite boleh ngade2 nak doktor mana so kalau gomen ni ko hadap jelah jangan banyak songeh so atas reason yang sama gak ler ai bawa Aryan ke sini siap pesan, sini x boleh pilih doktor so nanti jumpa je doktor mana2 yang panggil.
Boleh pula budak sakit gigi tu cakap ok mummy.
Grrr..kat private tadi kemain tunjuk belang.

So Isnin and selasa budak tu cuti / MC so balik klinik tu siap cakap..mummy esok Aryan x nak g sekolah, ngantuk lagi pon sakit gigi...ewah!! sedap je mak ko dengar reason ko x nak pi sekolah...time tu mak tgk ko kecil besau kecik besau je kekdahnya,


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA