Translate

Thursday, July 30, 2015

Cik TA sakit!!!

Assalamualaikum! 

Argh!!! tetiba takut, HEHEHE
Syiok2 drive aleh2 nampak thempreture naik pula dah.
Alhamdulillah ler tempat kejadian tu ngam2 kat tempat yang ada sisi jalan yang besar so selesa ler nak stop tepi jalan...

Ate lepas tu... x reti2 minta bantuan ka???
Terus wasap pakhincik minta bantuan =)
meanwhile bantuan tiba..duduk diam2 dalam kereta ye..lebih selamat ^_^ 

 Suasana pagi semalam...
Lengang dan lancar je ... 30 minit menanti dalam kereta, alhamdulillah sorang pon pengguna jalan raya x berhenti tanya kenapa ai stop tepi jalan... bukan ape, bagus gaklah sebab ai ni suka pikir negetip pada orang so free2 buat dosa kering karang...yuplah orang tu tanya dgn niat suci murni nak membantu ai pula pikir dia propa sebab nak samun. HOHOHO saya memang suka pikir neg kalau sorang2 hendak lagi macam2 kes sekarang ni kan... nauzubillah.

Muka yang stress during menanti bantuan tiba..


Tadaaaaaaaa... pakhincik dah sampai menghulur bantuan. Yeah!!
Feel selamat terus walaupon CikTa ku x berapa dapat diselamatkan dengan jayanya...
Never mine, as long ada pakhincik semua pon feel better and comfort.

Bermula episod repair CikTa kite yang comel ittew...
Terus buat minor service... yes!
 Nampak!!
Berapa lama x service pon ai x tau...lupa sudah. Biasa yang take date service is pak incik ler...mak incik reti guna je...

Baru nak tanya kat pakincik..bila nak service my CikTa sebab rasa macam dah lama kot x service aleh2 CikTa meragam dulu...bagus CikTa ni, pandai bawa diri ^_^

Busy pak incik ai...

 Lokasi kejadian...
Belakang Museum KL tu... HEHEHE redup tau belah sini sebab ada pokok besar2.

Dah siap2 buat mana yang patut terus pak incik cakap, terus balik rumah..nak kene tukar water pump katanya... ai tanya which one yang?? dia tunjuk tapi ai pon x tau yang mana satu actually terus cakap...owh yang tu ye. ok2... HAHAHA padahal mana satu water pump pon ai x kenal.

Then he ascot me sampai rumah then dia sambung buat kerja dia..so semalam berlepakkan di rumah sajo sambil buat kerja office mana yang boleh.


*Ramai dah publish entry raya...ai mood ke laut lagi. esok2 ler entry tu. HEHEHE.


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA