Translate

Wednesday, July 8, 2015

Jalan2 cari pengalaman ^_^

Assalamualaikum! 

Hai korang...
Hari tu kami meeting lagi... Meeting pasal si Horn Bill ni haa.
memang excited hokey nak tengok project ni jalan tapi tulah..banyak benda kene pikir dan pikir.
 Bergambar sat dengan si horn bill ni.
Khuyuk memasing kan......


After meeting tu kami langsung ke hall no-2 kalau x silap.
So kami dihidangkan pula Malaysia Traditional Show @ PICC
 Show ni selama 45 Minutes tau...

 End of show ada penglibatan dari audien.
Best wow!! aku idok ler nak naik kennn takut lupa dataran. HAHAHA





Best weih... kami alu2 kehadiran and semua ke PICC.

DAILY SHOW
11.30am / 2.30pm

Harga Combo (Traditional Show + Lunch)
Adults : RM80
Children : RM40 (6-12y)

Harga standrard (Traditional Show only)
Adults : RM50
Child : RM25

Tapi nak habaq maiiiiiiiiiiiii...makanan dia memang sedapppppppppppppppppppp!!!
Aku dah a few times makan kat sana so tau the taste... insyaallah sedap you!.

Kalau korang nak beli tickets or ada nak buat ape2 event kat PICC memang dialu2kan sebab PARKING PERCUMAAAAAAAAAAAAA.

Depa ada banyak Hall yang korang boleh sewa..utk wedding ke, dinner ke, family day ke..memacam korang boleh buat sampai BBQ pon boleh gak tau...jangan x tau, ape2 boleh terus tanya or email pada zsm.mabrur@gmail.com


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA