Translate

Wednesday, July 15, 2015

Mandarin class life from Aryan

Assalamualaikum! 

Jom tengok!!
video

Video ni teacher kelas dia yang send pagi tadi...

Dalam rumah tu dia sorang je belajar mandarin, dulu irfan suh masuk sana x mau..nak balajar ugama katanya...hantamlah, lain anak lain perangai...

Alhamdulillah...pandai pula budak ni. HAHAHA tapi kalau kat rumah tu tanya kelas mandarin ok tak.. dia cakap x paham.
Tapi bila exam kemain menjulang tinggi markah ko kan Aryan, tak pelah..as long nak belajar sudah.
Alhamdulillah dikurniakan anak2 yang bijak pandai, semoga besar nanti menjadi insan soleh yang boleh membimbing mummy and daddy pula ye sayang...
muaahciket.

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA