Translate

Tuesday, July 14, 2015

SEXY WHITE

Assalamualaikum!

Sape pernah nampak or terjumpa product ni??? Hands up!!
SEXY WHITE (carian google)

Yang perkenalkan aku dgn product ni pon my biras...
Aku memang ler x suka makan product2 macam ni..karut-marut bagi aku, membazir duit aku rasa.
Tapikan... sabtu lepas kan, aku pi rumah ipar aku..dia yang suggest product ni, siap bagi 1 cawan shake dgn 2 scoop sexy white ni...dia cakap rasa dia sedap..rasa buah..sumpah x rasa kelat.

She know me well...aku bab jamu bab minum ..bab kelat2 ni memang aku tolak mentah2...x koser nak telan kalau rasa xsedap.
Nak dijadikan cerita... aku sejak balik dari swimming time holiday di [MELAKA] aku dah feel aku sun burn x mau baik, aku kan memang dah gelap bila sun burn bertambah gelap gelita weih... muka putih tapi tangan hitam bak kata iklan dalam tv tu.. sakit hati tau.

Kalau nak bergambar buat peace tu rasa downnya tgk perbezaan tone tangan dan muka padahal muka pon time tu x berbedak pon... malu tau!!.

So ipar pon suh aku try...
petang sabtu lepas tu...berbuka je aku rembat minum benda ni...eh!! sedaplah...sungguhhhhhh sedappppppppppp.
Ahad tu kan (12.7.15) terus gigih pi cari kat kedai jamu.
Area rumah aku ni...ada 2 je kedai jamu, tanya punya tanya... sorang jual rm38 yang sorang tu jual rm34 so tawar2 pon x nak bagi dah...so beli gaklah... nak ke KL beli jauh.

Ahad tadi start minum 2x sehari.. semalam je sekali sebab semalam balik kerja migrain so sampai rumah je berbuka terus zzz..kul 2 lebih terjaga baru minum...

inilah hasil after minum 2 hari...
Alhamdulillah...suka sangat aku tgk...
 Nampak?? kurang perbezaan kontra warna

 Ini lagi aku suka tengok...lepas ni rajin aku nak bergambar style irfan macam ni.

 Slightly sikit je ada warna gelap lagi kat jari merangkap tangan ku...
Owh, ni gambar pagi ni tau (14.7.15)
Konon2 nak buat testimoni..day 1, day 2 bagai tapi lupa tu pagi ni snap baru perasan, banyak perubahan rupanya.
Maaf ye...muka pagi ni togel without ape2 makeup even bedak baby pon xde sapu... liptik je aku calit sikit, eh bukan lipstik tapi lip gloss warna merah.

HIHIHI...alhamdulillah suka tengok.
Pada yang nak putihkan sikit tone warna badan tu ...saya recommendkan korang minum product ni...
Insyaallah boleh nampak perubahan, maybe x secepat macam saya tapi korang boleh rasa..ipar saya kata dalam masa yang sama mencantikkan aset wanita...phew!! tang tu i tunggu, Muahaha...cantik utk suami ape salahnya kan....

by the way, product ni pon murah aku rasa..masih mampu milik, harap2 korang pon serasi minum product ni.  aku nak try maintain sampai aku rasa mantopp. HIKHIKHIK.

Jangan tanya aku berapa lama boleh minum ye sebab aku pon baru 1st botol try ni..lom habis lagi so x tau nak agak berapa lama boleh lasting utk sebotol =)

Cara2 bancuh: bubuh air masak/ air sejuk peti ais ikut sukatan 150ml with 2 scoop tau.
Kat cawan shake dia memang siap2 ada sukatan dah..x yah nak risau.

Biasa aku buat... air masak tu aku bubuh 2 scoop the aku bubuh ais kiub then shake sampai ais tu cair then minum...mudah kan... rumah aku xde air dalam peti ais, sebab rumah aku x boleh simpan air masak dalam peti ais, karang 88 kali buka tutup peti ais dok teguk air tu pastu mulalah..kong..kong...kong...sakit telinga mak ni dengar.

Oklah korang..selamat mencuba ye.
Sape yang dah cuba tu boleh share hasil kat sini,,,share link pon boleh, kite semua sama2 baca.

*free promo ye sebab memang tengah minum product ni*


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA