Translate

Friday, July 24, 2015

Tambah kerja utk mummy to do it!!

Assalamualaikum! 

Nampakkkkk!

Ni ler kerja anak ku bila sampai je kat rumah, less 20 minute sampai dah jadi macam ni.
HUKHUKHUK mak nak naik angin rasanya tapi pikir balik buat tambah penat je..dah tentulah mak juga yang kene kemaskan...x kan nak harap anak 5y nak kemas dengan kaca with pati limau tu, lahai..telan liur je time mop lantai tu..xde rezeki ku nak bancuh air limau.

Sudut positif, kurang penat mak sebab pati limau dah bersepai atas lantai. HEHEHE
*Kejam punya mak, malas membancuh minuman*

Nampak tak toto pink tu... Irfan siap2 dah bentang toto depan tv, rindu le tuh nak main golek2 depan tv. HEHEHE.
Sabar jelah kalau dapat anak macam Aryan ni, memanglah menduga keimanan dan kesabaran tahap prof gitu...

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA