Translate

Wednesday, August 26, 2015

BBC by SEQY BEAUTY

Assalamualaikum! 

 Feeling jelitawan kejap ^_^
Nampak natural kann.
I love it!

Uols.... Haaaaaaaaaaaaaa tajuk pon dah tau ai nak story pasal ape kennnnn.
Actually... products baik haruslah kite war2kan pada semua...
Kot uols x perlu skin care sekarang ni, tapi kot2 dah bosan pakai yang sama je bertahun so uols have to try this products.  Serius ni..memang terbaik tau!!
Rugi x try!!

Hari ni kite berkenalan dengan 1st baby products by Seqy Beauty.
Products buatan Malaysia.
Korang x bangga pakai products buatan malaysia???
Ai bangga sangat uols, kembang kunchup hidung ai ni bila pakai products buatan Malaysia.

Ai ni pon macam uols jugakkk...dok pikirr...
ape baranggggggggggg pakai products Malaysia, kualiti pon so..so.. je and ramai gak pikir...
alah, tu dia import then rebanding pakai nama lain...  
Eh!! korang silap tau!!! ini memang formulated by Malaysian tau.

Jom berkenalan dengan pemunya products ni...
Ahaks!! uols kenal SEPET??? Alah...Blogger kecik comel tu?? Kenal x?? WHAT?? x kenal?? adeh...sila googlelah... sentap tau x kenai =p. 
Boleh check it out [HERE]
HEHEHE xper2 ..mana yang x kenai tu boleh berkenalan...mana yang dah kenai tu saja nak kenalkan gak... she is owner for this products...
Haaaaaaaaa...bangga x?? Anak Malaysia pon boleh keluarkan formulated products by own.  Kualiti setanding product si pasaran kat mall tu dan for me lebih baik dari yang current in market.
 HARGA???
EH!! 100% mampu milik hokey.
Jangan risau... beli sekali insyaallah boleh lasting 2-3 months bergantung pada cara pemakaian uols.

Ini dia... BB cream Seqy Beauty
 Ada 3 warna yang berbeza...
Dulu awal2 dia keluarkan 1 warna je...Natural now dah ada pilihan ikut warna yang bersesuaian dgn kite.

BB Cream ni siap SPF lagi so jangan risau bab UV protection bagai...dah siap2 ada dalam ni haaaaaaa so pakai satu je pon dah cukup nak protect from UV.
Harga RM55 so including postage is RM60.
Mana nak dapat postage charges RM5 sekarang ni???
Jimat postage di situ tau.

Ehem...ehem...kenal x muka sapa tu??? ^_~
Nampak x cara ai pakai???
Cenonet tu je nak pakai pon...jangan x caya..it's will cover up whole ur face.
Tu pasal ai cakap...beli sebotol insyaallah boleh lasting 2-3 months

Ni aku share testimoni ye...bacalah.

 Lasting day to night uols...

lagi pasal BB cream ni boleh kecutkan jerawat...dalam masa yang sama helping sape2 yang ada masalah jeragat...
Yang sensitive skin pon boleh guna...

Pengalaman sebagai pengguna BBC ni...
The best pasal products ni bahan2 dalam BBC adalah halal so gunakan tampa was2.
Senang nak cuci during wuduk.
Kalau korang nak simple, pakai BBC dah siap..x perlu pakai bedak pon boleh.
#Jimat beli bedak =)
Muka kurang berminyak...
Dah kurang berminyak..haruslah tiada capuk2 di wajah.
Kalau biasa ai buat...after wuduk memang ai x cover balik BBC.. kalau ada meeting after that just apply compact power dah cukup..eh, kalau nak pakai BBC semula lagi hokey le kan...

Eh.. lupa nak cakap..retis2 Malaysia pon ramai yang pakai and support products ni tau...
Sila percaya =)
Yatt Hamzah pon pakai...ada a few retis yang pakai gak...ai lupa nak snap pic IG depa..
Emmm uols kenal Marsha??? Retis Si tinggi lampai tu... Haaaaaaaaa dia pon pakai jugok.
If uols follow IG dia mesti perasan kennnn.
Kerlasssssssss!!

Dan ni pon lagi2 by Marsha support gak!
Haq ni ai update in another entry ye sayang2 semua...
*DAN*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nampak??
Nampak natural kan kami...
Ai rasa dia pakai code BBC Seqy Beauty sama warna ai pakai NATURAL.
Bukti ku beraya bersama Marsha ^_~

So ape lagi korang.........
Support produk Malaysia...
Boleh order @ 010-5373082 (SMS/Wasap/Telegram/Wechat)
Weih...products ni bukan utk gegel je tau..boy pon boleh guna hokey.
Alohai...bukan nampak pon awok pakai BBC ni sebab dia memang natural beauty...nobody known u wear BBC...serius cakap.
Boleh cover up kesan2 jerawat kat wajah tu dalam masa yang sama boleh kurangkan kesan jerawat...cover from sinaran UV tau.

Bab hilangkan kesan jerawat or merawat jeragat tu...kite bisik2 kat next entry tau!
Ai promise i share lagi baikkk punya product!.
stay tune!!



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA