Translate

Saturday, August 29, 2015

Bersama with makan2.

Assalamualaikum! 

Yeah!! bila along calling2 dalam wasap pasal jemputan and makan2 so kami pon chargas siap2 pi jemputan kenduri kesyukuran merangkap gathering both family.

Syiok owh, makan masakan orang negori, ahaks!!yummy.
ada pucuk ubi goreng...korang pernah makan??
ai makan daun ubi masak tempoyak pekat tu..adeh!! dapppnyerrrrrrrrrrrrrrrrr makan x toleh2 orang..focus hokey...sedapppppppppppp nak tambah malu so, kempunan ler ko nak makan lagi =)

Dan ada gambar sepeking duo je during menunggu anak2 rehat kat dalam ekon jap =)
 Banyak sangat tgk otromen lettuw =p

 With alang..andak and ibu mertua ku also future pengantin sorang tu =)

 Tambah kak long tapi andak dgn alang hilang dah. HEHEHE

Maniskan mak mertua saya senyum...
HIKHIKHIK


*anak ai cakap, ai buruk sebab pakai baju buruk =(
sabar jelah...anak2 kalau dah membesar memang pandai and also kuat komplain ^_^

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA