Translate

Thursday, August 20, 2015

Fantastic 4!

Assalamualaikum! 

Alooo haaaaaaaaaa.

Yeah!! this time berpeluang tengok dgn pakwe .
Peluang yang rare je korang boleh nampak.
HAHAHA


So ni kesah Isnin lalu... during tunggu time nak melawat pak mertua ku di PPUM so makanya kite pi layan wayang.  Belek punya belek.. Terminator dah xde yer arr lama dah kot dalam wayang tapi ai x sompek nak pi tgk ateeeeeee, bizi bebenaw lately ni.

MI dah tgk kan that day tapi kalau nak ulang tgk pon boleh cuma time dia x ngamlah dgn budget time kami so kite decide tgk Fantastic 4 je.

Review pasal filem ni???
Awal2 macam bosan jee. Serius beb, lama introduction dia..ai naik rasa pelik...siap cakap dalam hati.." ai ni salam masuk bilik wayang ke atau depan ni dok salah play wayang??" malas nak potpet2 so tgk jelah... dah tengah2 tu barulah nampak hints pasal fantastic 4 tu. HEHEHE.

Overall bolehlahhhhhh. a bit bored ai rasa tapi sebab pakwe ada kat sebelah...idok le ai rasa masa berlalu bergitu lama ^_^ 

Started kes budak sekolah rendah bercita2 menghantar jisim ke tempat lain..pastu dia diketawakan rakan2 sekelas..cikgu cakap kerjaya dia pilih is unrealistic... pastu dia join pameran sains pon sama end-up dia jumpa somebody yang dalam field yang sama so blaa..bla..bla.. eh!! korang pi lah tgk, hehehe ai kasi hints dah tu, nak tau selanjutnya.......
sila tengok. HIKHIKHIK.

Next mission nak tengok pixels pula.
This one 13p ingat nak bawa Irfan tgk tapi hmm bio ler mak tgk dulu, kalau syiok baru bawa korang sekali tgk... and some more, esok 20hb ada cerita katun kan........ INSIDE OUT..pon rasa2 nak tgk gak. HIKHIKHIK


**This year very the marathon on tack betul layan wayang**


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA